Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ο Καραμανλής ήθελε να λέω τα πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα του

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ο Καραμανλής ήθελε να λέω τα πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα του

“Ευτυχώς έφυγε αυτός ή αυτή από μόνος του ή από μόνη της” αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που μίλησε για το θέατρο, η γιαγιά του Κατίνα Παξινού και τον… Καραμανλή!

Στην αείμνηστη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού και τον ενδόμυχο φόβο σύγκρισης μαζί της καθώς και στις δύσκολες συνεργασίες αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και την δημοσιογράφο Κάλλια Καστάνη το μεσημέρι της Παρασκευής (26.01.2024) στο MEGA. 

«Ξεκίνησα όπως όλοι οι ηθοποιοί έχουν αυτό το ψώνιο, ότι θα παίξουν το δράμα. Η ζωή όμως με πήγε στην κωμωδία γιατί φαίνεται ότι το δράμα δεν ήταν το γήπεδο μου. Τώρα, μετά από τόσα χρόνια, ναι μπορώ να παίξω και δράμα» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ίσως ενδόμυχα και υποσυνείδητα να με συγκρατούσε και η σύγκριση με την γιαγιά μου. Γι’ αυτό και με έσπρωξε στην κωμωδία για να μην συγκρίνομαι μαζί της.

Σε όλη την ζωή μου, όμως, ό,τι έκανα το έκανα με πάρα πολύ αγάπη και πάρα πολύ μόχθο. Αν με έβλεπε σήμερα θα με αγκάλιαζε, θα με φίλαγε και θα μου έφτιαχνε ένα πολύ ωραίο φαγητό για να με ανταμείψει».

«Δυο φορές έφτασα στο σημείο να σκεφτώ να αποχωρήσω από θεατρική παράσταση, αν θυμάμαι καλά. Η μία ήταν στα αρκετά πρώτα χρόνια με έναν άχρηστο σκηνοθέτη, που δεν μπορούσα βέβαια να αποχωρήσω από τη δουλειά αλλά τσακώθηκα πολύ άσχημα και έμεινα.

Μετά, σε μια άλλη παράσταση, που πήγε δεύτερη χρονιά, είπα για πρώτη φορά πως “αν θα είναι αυτός ή αυτή, δεν θα είμαι εγώ”. Και ευτυχώς έφυγε αυτός ή αυτή από μόνος του ή από μόνη της” αποκάλυψε ακόμα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Για την εποχή που παρουσίασε δελτία ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος θυμήθηκε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που ήθελε να λέει τα διαγγέλματά του!

«Θυμάμαι πολλές στιγμές που με έπιαναν τα γέλια στο δελτίο ειδήσεων. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να λέω τα πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα του και μου ζητούσε να πηγαίνω στο Προεδρικό Μέγαρο να τον βλέπω».

 

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ψυχαναγκαστικός με την τάξη. «Έχω πάρει απόφαση ότι έχω ψυχαναγκασμό με την τάξη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κοιμηθώ αν υπάρχει άπλυτο πιάτο στο νεροχύτη.

Στον δρόμο εάν δω μία οικοδομή που χτίζεται θα μπω μέσα και μετά θα περιμένω να τελειώσει για να δω το σπίτι τελειωμένο».

Media Τελευταίες ειδήσεις