Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το πρώτο μου πλάνο στο «Δις εξαμαρτείν» ήταν κόπια του πλάνου των ειδήσεων

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το πρώτο μου πλάνο στο «Δις εξαμαρτείν» ήταν κόπια του πλάνου των ειδήσεων

“Έλεγα “κυρίες και κύριοι, καληνύχτα σας” και έβγαζα τα γυαλιά” θυμάται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Στην γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, τα δελτία ειδήσεων αλλά και το τηλεοπτικό του ξεκίνημα στη μυθοπλασία εστίασε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου. 

“Ο ρόλος μου στο “Δις Εξαμαρτείν” δεν προερχόταν από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, ήταν εντελώς τυχαίος. Απλώς επειδή τους αρέσει να με διακωμωδούν, ο Θανάσης και ο Μιχάλης το πρώτο μου πλάνο ήταν ακριβώς αυτό!

Ήταν δηλαδή κόπια του πλάνου των ειδήσεων όπου έλεγα “κυρίες και κύριοι, καληνύχτα σας” και έβγαζα τα γυαλιά. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο σίριαλ.

Η Νένα Μεντή έβλεπε από το σπίτι το δελτίο μου και με το που έβγαλα τα γυαλιά, “α να χαθείς, κρύε” είπε και αυτό ήταν το intro μου στο υπέροχο αυτό σίριαλ” τόνισε ο ηθοποιός.

“Καλέ είσαι τρελός; Που θα πας;” μου είπε η γιαγιά μου για τον χώρο της υποκριτικής και το έλεγε αυτή που ήταν πολύ επιτυχημένη και δεν είχε θέμα να βρει ή να μη βρει δουλειά.

“Θα πας σε μια δουλειά που πρέπει δυο φορές τον χρόνο να ψάχνεις;” μου έλεγε εκείνη που δεν προλάβαινε τα όχι. Εγώ όμως ήθελα και μου έδωσε και την ευχή της”.

“Έκανα το λάθος όμως, όταν πρωτοβγήκα, να θέλω να ακολουθήσω τα ίδια χνάρια. Φαίνεται πως τότε ήμουν και πολύ αγγούρι!

Ήμουν απλώς όμορφος αλλά ήμουν αγγούρι, δεν τα έλεγα! Φαίνεται λοιπόν πως αυτό με οδήγησε περισσότερο προς την κωμωδία για να μην έχω τη σύγκριση και είμαι μια χαρά” δήλωσε ακόμα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις