Τετάρτη, 19 Ιουν.
34oC Αθήνα

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Σαν παιδί δεν ήμουν παραβατικός αλλά ήμουν ελεύθερος

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Σαν παιδί δεν ήμουν παραβατικός αλλά ήμουν ελεύθερος

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Για τα πιο ανήσυχα παιδικά του χρόνια και όσα ξεκίνησε να κάνει από τότε μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Βγαίναμε μικροί από δω και από κει στο κέντρο, θυμάμαι να δοκιμά;ζω μπύρα από μικρός. Ήμασταν μια γενιά που πίναμε από πολύ μικροί για αυτό και μένα πια δεν με νοιάζει και δεν βγαίνω και δεν πίνω και δεν με ενδιαφέρει.

Από τα 12, 13 εγώ έπινα. Ήμουν στο μπαρ από τα 12, 13 στα Χανιά και έπινα μπύρες και μολτ και μάθαινα τζαζ και μπλουζ.

Να ‘ναι καλά ο φίλος μου, ο Πέτρος! Ήμουν σε ένα μπαρ με τσιγάρα και από τα 14 κάπνιζα» δήλωσε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

«Δεν με ανακάλυψαν οι γονείς μου. Όταν γεννήθηκα το ’70, ποιος να με ανακαλύψει; Δεν κρυβόμασταν εμείς… Μια φορά, θυμάμαι, που γύρισα στις πεντέμιση το πρωί και ήμουν 14 στα 15 χρονών με μάλωσε η μάνα μου».

«Δεν ήμουν παραβατικός αλλά ήμουν ελεύθερος. Μπορούσα να το κάνω δηλαδή και δεν υπήρχε θέμα. Από μικρός έκανα παρέα με μεγαλύτερους ενώ τώρα κάνω παρέα με μικρότερους» πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

«Ήμασταν κωλοπαιδάκια αλλά όχι από εκείνα που έπαιζαν στοιχήματα στην πλατεία της πολιτείας τα αυτοκίνητα των γονιών τους. Γιατί υπήρχε και αυτό, το έχω ζήσει».

Media Τελευταίες ειδήσεις