Τετάρτη, 19 Ιουν.
35oC Αθήνα

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Στεναχωριέμαι γιατί περνάει δυσκολίες με την υγεία του» λέει για τον πατέρα του, Ηλία

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Στεναχωριέμαι γιατί περνάει δυσκολίες με την υγεία του» λέει για τον πατέρα του, Ηλία
NDP PHOTO

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης, καλεσμένος στην ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου (30/12/23) μίλησε μεταξύ άλλων για τον πατέρα του, Ηλία Λογοθέτη και τη σχέση που έχουν χτίσει με το πέρασμα των χρόνων.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είπε μεταξύ άλλων για τον πατέρα του, Ηλία Λογοθέτη: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ψυχικά είμαι πολύ κοντά του».

Εξομολογήθηκε πως «σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική και δουλειά».

«Στεναχωριέμαι γιατί απλά γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και γω πράγματα».

«Συγχωρώ και βλέπω τα λάθη τα δικά μου σε σχέση με ένα σύστημα που δεν λειτούργησε ή που θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει αν εγώ είχα μεγαλύτερη ωριμότητα. Αυτήν όμως την στιγμή που μιλάμε ψυχικά είμαι πολύ κοντά του» συμπλήρωσε, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στη δημόσια τηλεόραση.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις