Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλέξης Παππάς: «Η σχέση με την Αλέσια δεν μπορούσε να βρει κοινά σημεία»

Αλέξης Παππάς: «Η σχέση με την Αλέσια δεν μπορούσε να βρει κοινά σημεία»

Ο Bachelor, Αλέξης Παππάς εξηγεί τους λόγους χωρισμού με την Αλέσια Ντεμέζ.

Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Τρίτης. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για τον χωρισμό με την Αλέσια Ντεμέζ εξηγώντας τους λόγους που αυτός συνέβη.

«Ήταν μια γνωριμία που έγινε με την Αλέσια, είχαμε έρθει πιο κοντά μέσω μηνυμάτων και μέσω τηλεφώνου και είχαμε αφήσει ένα ανοιχτό ραντεβού.

Παρόλα αυτά η σχέση δεν μπορούσε να βρει κοινά σημεία και να πορευτεί και ολοκληρώθηκε» τόνισε ο ηθοποιός για την πολυσυζητημένη τελευταία του σχέση. «Κάποια στιγμή πήγα να την συναντήσω και αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος.

Μετά από όλα αυτά που είπαμε, ήταν και για μένα μια πολύ καλή ευκαιρία να μπορέσω να ξεφύγω από όλο αυτό που είχα ζήσει και να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει συναισθηματικά. Και με μένα και με εκείνη».

Παράλληλα, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε πως «η ζωή μου ως Bachelor είναι ένα πράγμα… όπως όταν σου έρχεται στο μυαλό η λέξη παράδεισος!

Αυτό ακριβώς. Είμαι εδώ και οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου, οποιαδήποτε ιδέα για να κάνουμε μια δραστηριότητα με τα κορίτσια, έχω τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν και να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι να μπορέσουμε και οι δυο να νιώσουμε καλά και να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται».

Media Τελευταίες ειδήσεις