Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αλίκη Κατσαβού: Δεν με απασχολούσε ο κανιβαλισμός, η λάσπη από τα media

Αλίκη Κατσαβού: Δεν με απασχολούσε ο κανιβαλισμός, η λάσπη από τα media

“Εμένα τα media δεν με γνώριζαν πριν τον Κώστα” δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε η Αλίκη Κατσαβού, την Πέμπτη, με αφορμή τον πολυσυζητημένο έρωτα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Γεωργία Σιακαβάρα.

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για τα τρία χρόνια που έχουν περάσει από τον θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά. «Θα πάμε τώρα για τον 4ο χρόνο από τον θάνατο του Κώστα.

Για μένα δεν έχει φύγει, τον έχω πάντα στη σκέψη μου και δίπλα μου στη σκηνή όταν παίζω. Ζήσαμε μαζί 7 χρόνια».

«Όσοι με ήξεραν πραγματικά, δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για τη διαφορά ηλικίας. Η ηλικία δεν έχει σημασία σε αυτή την περίπτωση.

Σημασία έχει να συναντηθούν δυο ψυχές» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού συμπληρώνοντας πως «δεν με απασχολούσε ο κανιβαλισμός, η λάσπη. Εμένα τα media δεν με γνώριζαν πριν τον Κώστα».

«Τη γνωρίζω τη Γεωργία (σ.σ. Σιακαβάρα), είναι αξιόλογη. Δεν έχω γνώμη για αυτή τη σχέση αλλά όταν δύο ενήλικοι αποφασίζουν να σχετιστούν, έχουν τους λόγους τους.

Όταν δυο ψυχές συναντιούνται και το συναίσθημα είναι αληθινό, θα φανεί στον χρόνο και στο αποτέλεσμα. Ούτε ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο πρώτος που ερωτεύτηκε μία πολύ νεότερή του γυναίκα» πρόσθεσε ακόμα, σε άλλο σημείο, η Αλίκη Κατσαβού στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις