Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλίκη Κατσαβού: Μέχρι και σήμερα ακούγονται πολλές χοντράδες

Αλίκη Κατσαβού: Μέχρι και σήμερα ακούγονται πολλές χοντράδες

«Οι γιατροί μάς προετοίμαζαν συστηματικά για το τέλος που ερχόταν», λέει η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τις τελευταίες στιγμές του Κώστα Βουτσά πριν φύγει από τη ζωή, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει μέχρι και σήμερα για τη διαφορά ηλικίας.

Πώς διαχειρίστηκες τα σχόλια σχετικά τη διαφορά ηλικίας; Είχες ακούσει χοντράδες τότε;

Πολλές! Μέχρι και σήμερα ακούγονται χοντράδες. Το θέμα είναι ότι δανείστηκα την ψυχραιμία, την ωριμότητα και την καθαρότητα μυαλού του Κώστα, ο οποίος δεν έδινε καμία σημασία σε τέτοια σχόλια. Μου έλεγε να στέκομαι πάντα στο καλό και αυτά να τα προσπερνάω, γιατί αλλιώς θα χάνω χρόνο και ενέργεια από πράγματα σημαντικά. Και αυτό έκανα, εστίασα μόνο στο καλό.

Ο ερχομός του Φοίβου πόσο άλλαξε τη ζωή σας;

Ο Κώστας συνήθιζε να κάθεται και να τον χαζεύει καθώς έπαιζε, καθώς μεγάλωνε. Έλεγε πόσο γέμισε τις ζωές μας και αναρωτιόταν τι θα κάναμε χωρίς αυτόν. Ο Φοίβος έδωσε άλλο νόημα και άλλο βάθος στις ζωές και των δυο μας.

Τι θυμάσαι έντονα από την ημέρα που «έφυγε»;

Και οι 19 μέρες που ήταν στο νοσοκομείο ήταν από τις χειρότερες στη ζωή μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα φύγει. Παρόλο που οι γιατροί μάς προετοίμαζαν συστηματικά για το τέλος που ερχόταν, εγώ δεν ήθελα να το δω.

Την ίδια στιγμή έπρεπε αναγκαστικά να αντιμετωπίζω τη δημοσιότητα, γιατί ο Κώστας ήταν ένα λαϊκό είδωλο που ο κόσμος ήθελε να μαθαίνει για την εξέλιξη της υγείας του.

Έπρεπε, λοιπόν, να ισορροπώ την αλήθεια με τη δική μου επιθυμία να γίνει καλά, και αυτό ήταν πολύ δύσκολο, με πλήγωνε. Ταυτόχρονα υπήρχε κι ένα παιδί στο σπίτι.

Media Τελευταίες ειδήσεις