Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος δεν καταλαβαίνει πόσο πραγματικά σπουδαίος ήταν ο πατέρας του

Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος δεν καταλαβαίνει πόσο πραγματικά σπουδαίος ήταν ο πατέρας του

“Νομίζω πως μεγαλώνοντας θα το ανακαλύψει” εξηγεί η Αλίκη Κατσαβού.

Για την ζωή μετά τον σύζυγο της, Κώστα Βουτσά και την καθημερινότητα με τον αγαπημένο τους γιο, Φοίβο μίλησε με τρυφερότητα η Αλίκη Κατσαβού όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” στο OPEN.

“Ο Φοίβος τα έχει όλα κοινά με τον μπαμπά του αλλά δεν του το λέω γιατί έχει και πολλά αυθεντικά, δικά του, στοιχεία που θέλω να αναδείξω.

Επειδή είναι πολύ εύκολο να είναι “καπάκι” το επώνυμο αυτό, θα ήθελα πρώτα να μεγαλώσει για να μας δείξει την δική του προσωπικότητα και τον δυναμισμό του και μετά, εάν όντως είναι όπως τον βλέπω εγώ, να τραβήξει τον δρόμο τον καλλιτεχνικό.

Έχει όμως και πολλά άλλα στοιχεία, αν τον ρωτήσεις θέλει να γίνει “ποδοσφαιριστής και προπονητής μπάσκετ” όταν θα μεγαλώσει” παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και χήρα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά..

“Προσπαθώ να τον προφυλάξω, να τον προετοιμάσω για αυτού του είδους τη φθορά. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι που κάθε γονιός, είτε είναι επώνυμος είτε όχι, έχει να κάνει με το παιδί του. Να σεβαστεί μια καινούργια ψυχή που έχει έρθει στον κόσμο, να δώσει εφόδια και κάποιες γενικές κατευθύνσεις που σύμφωνα με το μυαλό, την προσωπικότητα και την κουλτούρα κάθε οικογένειας θεωρεί σημαντικές για τη συνέχεια. Μια προσπάθεια βέβαια είναι, δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρω”.

“Το λέω ότι ο πατέρας του ήταν πολύ σπουδαίος ηθοποιός αλλά δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα καταλαβαίνει τη βαρύτητα της λέξης αυτής ή πόσο πραγματικά σπουδαίος ήταν και πόσο πολύπλευρη προσωπικότητα ήταν ο Κώστας. Νομίζω πως μεγαλώνοντας θα το ανακαλύψει” συμπλήρωσε, επίσης, η Αλίκη Κατσαβού στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.

“Οι ταινίες του Κώστας παίζουν συχνά στην τηλεόραση αλλά ο Φοίβος μού έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να τις δει γιατί στεναχωριέται. Μου το έχει διατυπώσει αυτό, το σέβομαι, πορεύομαι μαζί του και του κουβεντιάζω για όλα αυτά που τον απασχολούν”.

Media Τελευταίες ειδήσεις