Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλίκη Κατσαβού: Σε οντισιόν μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη

Αλίκη Κατσαβού: Σε οντισιόν μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη

ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ: Η τελευταία γυναίκα του Κώστα Βουτσά μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την περιπέτειά της σε μια οντισιόν όταν ακόμα ήταν στη δραματική σχολή.

Όι αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος δεν έχουν τέλος. Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στην εφημερίδα ΟΝ Time και την Σάσα Σταμάτη, και αποκάλυψε ένα περιστατικό που βίωσε η ίδια σε οντισιόν.

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την περιπέτειά της σε μια οντισιόν όταν ακόμα ήταν στη δραματική σχολή.

«Όταν τελείωνα τη δραματική σχολή, σε μια πολύ έγκυρη εφημερίδα της εποχής υπήρχε μια ανακοίνωση ακρόασης για κοπέλες και με το όνομα ενός πολύ γνωστού κινηματογραφιστή, το οποίο δεν είδα ποτέ όταν έφτασα στην οντισιόν. 

Στην οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, το οποίο φυσικά αρνήθηκα. Αν δεχόμουν το ημίγυμνο δοκιμαστικό, ήταν στο διπλανό δωμάτιο με κάμερα.

Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια. Δεν ξέρω όμως τα 100 κορίτσια που περίμεναν μετά από μένα αν κατάφεραν να αρνηθούν όλα».

Η ίδια, αν και μικρή σε ηλικία, δεν δίστασε να απαντήσει ανάλογα και να κλείσει την πόρτα. «Τους είπα: “Ποιος ο λόγος να κάνω ημίγυμνη το δοκιμαστικό, πριν δείτε αν τα λέω;” Και μου απάντησαν ότι ο ρόλος απαιτεί γυμνό και “θέλουμε να δούμε αν είσαι άνετη”. Εγώ φυσικά αρνήθηκα ευγενικά και τους χαιρέτησα.

Στη συνέχεια το είπα στους δασκάλους μου στη σχολή και μου είπαν “καλά έκανες και αρνήθηκες”», σνέφερε στην εφημερίδα ΟΝ Time η Αλίκη Κατσαβού.

Media Τελευταίες ειδήσεις