Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγές στον ΑΝΤ1: προβληματισμός για το δελτίο και ο ρόλος του Λιάγκα

Αλλαγές στον ΑΝΤ1: προβληματισμός για το δελτίο και ο ρόλος του Λιάγκα

Έχουν πάρει φωτιά… και τρέχουν μπας και πάρουν… σπίθα και τα μηχανάκια τηλεθέασης. Ο λόγος για τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου που αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στις τηλεθεάσεις του καθημερινού μεσημεριανο-απογευματινού προγράμματός τους μελετούν αλλαγές… και σε πρόσωπα. Οι οποίες αλλαγές δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμα αλλά στόχος τους είναι να πραγματοποιηθούν από τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι με την τηλεθέαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους που με την αλλαγή της ώρας, από τις 8 στις 7, δεν σημείωσε τις επιθυμητές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι λοιπόν όπως φαίνεται στο κανάλι του Αμαρουσίου… προσγειώθηκαν στη σκληρή πραγματικότητα και πλέον σκέφτονται να το μετακομίσουν ξανά στις 8. Ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει συμφωνία με το πρόσωπο με το οποίο συζητούν για να το αναλάβει και να το… ξεκολλήσει από τις χαμηλές πτήσεις.

Εκτός όμως από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων… επιστρατεύουν άρον άρον τον Γιώργο Λιάγκα σε καθημερινή βάση.  Αν και ήταν προγραμματισμένο το «Lucky Room» να ξεκινήσει να μεταδίδεται καθημερινά από τα μέσα Ιανουαρίου (που είθισται να ξεκινά το «δεύτερο μέρος της σεζόν» όπως λέγεται), τελικά το τηλεπαιχνίδι θα «μετακομίσει» στην καθημερινή ζώνη είτε από τις 2, είτε το αργότερο στις 9 Ιανουαρίου. Τώρα για την ώρα ακριβώς… θα εξαρτηθεί από τις άλλες αλλαγές. Αν δηλαδή το δελτίο ειδήσεων εξακολουθεί να βγαίνει στις 7 τότε ο Λιάγκας θα είναι στον αέρα αμέσως μετά, δηλαδή στις 8, διαφορετικά, σε περίπτωση «μετακόμισης» του δελτίου, θα είναι πριν από αυτό στον αέρα. Τώρα, τι ακριβώς θα γίνει με τη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια»; Το σίγουρο είναι ότι θα «μετακομίσει» κι αυτή και σύμφωνα με το σενάριο το δελτίο να εξακολουθήσει να βγαίνει στις 7, τότε θα προβάλλεται στις 6 το απόγευμα για να δίνει «πάσα» στην ενημέρωση.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου και με τις έως τώρα αποφάσεις των στελεχών του ΑΝΤ1 σκοπεύουν πρωτίστως να δοκιμάσουν αυτή την αλλαγή: δηλαδή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να παραμείνει στις 7, παίρνοντας πάσα από τη δημοφιλή σειρά και να παραδίδει το πρόγραμμα στο τηλεπαιχνίδι. Σίγουρα πάντως από τις αρχές του νέου έτους θα υπάρξουν αλλαγές στη συγκεκριμένη ζώνη μπας και υπάρξουν θετικές αλλαγές και στις μετρήσεις τηλεθέασης…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε