Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλάζει χέρια το Ε;

Αλλάζει χέρια το Ε;

Μετά την πώληση της συχνότητας του «902» ένα καινούργιο τηλεοπτικό κανάλι, το Ε, έκανε την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Το πρόγραμμα στο καινούργιο αυτό τηλεοπτικό κανάλι περιέχει εκπομπές με πρόσωπα γνωστά και με πολύχρονη παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι παρά το ότι το Ε ξεκίνησε με πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις, σημειώνοντας μηνιαίο μέσο όρο τηλεθέασης μικρότερο της μονάδας, έχει καταφέρει να αυξήσει κατά πολύ τα ποσοστά τηλεθέασής του. Προκαλούν λοιπόν εντύπωση τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες περί πώλησης της συχνότητας. Προσπαθώντας λοιπόν να μάθω αν υπάρχει πράγματι «σχέδιο πώλησης» του Ε, επικοινώνησα με στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού που με επίσημη ανακοίνωσή τους, ξεκαθαρίζουν ότι

«Επειδή το τελευταίο διάστημα υπάρχουν ασαφείς, ανούσιες και ανυπόστατες φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ενδεχόμενη πώληση της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ Α.Ε ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού “EPSILON TV”, σας ενημερώνουμε ότι τα ως άνω ότι είναι παντελώς ανακριβή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Επίσημα λοιπόν η «Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.» διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα «σχέδιο πώλησης» όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, αλλά… ανεπίσημα μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα υπάρχουν πολλά σχέδια για καινούργιες εκπομπές, ώστε να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε