Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλάζουν τη Δούκισσα Νομικού μπας και δουν… χαρά!

Αλλάζουν τη Δούκισσα Νομικού μπας και δουν… χαρά!

Μετακομίζει… ξανά, αλλά αυτή τη φορά παραμένει κάτω από την ίδια συχνότητα. Ο λόγος για την εκπομπή «Joy» που ξεκίνησε πρόπερσι στον ΣΚΑΪ, αλλά πέρυσι ορισμένοι έφυγαν και πήγαν στο MEGA χωρίς όμως η εκπομπή να κάνει… χαρούμενα τα στελέχη της Μεσογείων και έτσι φέτος μετακόμισαν στον ΑΝΤ1, ενώ η εκπομπή συνεχίζει να μην κερδίζει τους τηλεθεατές.

Παρά τις αλλαγές που έκαναν στο κανάλι του Αμαρουσίου και βάζοντας παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού η «Joy» συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα και δικαιολογημένα να σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο στον ΑΝΤ1 φαίνονται πρόθυμοι να το… παλέψουν πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή η εκπομπή θα τους δώσει χαρά, δικαιώνοντας και τον τίτλο της.

Έτσι λοιπόν από αυτή τη βδομάδα αλλάζουν ώρα προβολής και η «Joy» θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 2 το μεσημέρι μπας και τελικά δουν… χαρά από τις μετρήσεις τηλεθέασης. Το τι αποτέλεσμα θα έχει η αλλαγή με την εσωτερική μετακόμιση θα φανεί στις μετρήσεις τηλεθέασης και ίσως τότε στον ΑΝΤ1 διαπιστώσουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το… δέντρο, αλλά όλο το δάσος…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε