Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανακοίνωση των εργαζομένων του MEGA για τις “τρικλοποδιές”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όσα συνέβησαν χθες, με την απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ της Digea να στείλει εξώδικο στο MEGA με το οποίο ενημέρωνε πως αν δεν πληρωθούν οι οφειλές θα «περιορίσει» την ισχύ του σήματος, έχουν προκαλέσει έντονο σχολιασμό.

Όπως μάλιστα είχαμε πρώτα αναφέρει στο Newsit.gr, η δόση των οφειλών πληρώθηκε καθυστερημένα αλλά πριν να παραδοθεί το εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων. Ωστόσο, η απόφαση της Digea να στείλει «τελεσίγραφο» προκάλεσε και την αντίδραση των απλήρωτων εργαζομένων του MEGA που συνεχίζουν να κρατούν το σταθμό σε λειτουργία και που με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι:

«Οι εργαζόμενοι του Mega εκφράζουμε τον προβληματισμό μας (όχι όμως και την έκπληξή μας), για την εκ νέου προσπάθεια εκπροσώπων συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να ρίξουν «μαύρο» (υποβάθμιση σήματος) στη συχνότητα του Mega, με δήθεν αφορμή ότι δεν τηρήθηκε η υποχρέωση της πληρωμής της δόσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. στην Digea στις 31 Ιανουαρίου 2017. Όταν μάλιστα τα χρέη άλλων τηλεοπτικών σταθμών (εν λειτουργία ή μη), παραμένουν ανεξόφλητα εδώ και χρόνια. (Η δόση στην DIGEA – στην οποία η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε είναι μέτοχος και εγγυητής- πληρώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2017, με καθυστέρηση 12 ωρών …).

Το Mega βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του, αγκαλιασμένο από τους τηλεθεατές και τη διαφημιστική αγορά ( και αυτό ενοχλεί περισσότερο) καθώς είναι σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για την επάνοδο του στην πλήρη κανονικότητα. Θέλουμε η προσπάθεια να πετύχει και ζητούμε από τους εκπροσώπους συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να μην βάζουν «τρικλοποδιές» ( όχι μόνο εντός Digea αλλά και στην διαφημιστική αγορά). Θεωρούμε αυτονόητη την συμπαράσταση των συναδέλφων μας στα άλλα κανάλια, για να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.
Όχι μαύρο στα κανάλια! Το θυμάστε;

Υ.Γ: Μήπως για κάποιους που υπερθεμάτιζαν, το «Όχι μαύρο στα κανάλια» δεν ήταν σημαία, αλλά σημαία ευκαιρίας; Μήπως το κίνητρο για κάποιους δεν είναι το χρέος στην Digea, αλλά η θέση του στην αγορά γι αυτό και το «μαύρο» στο Mega;»
Είναι σαφές ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι αγωνιούν και περιμένουν τις αποφάσεις της ιδιοκτησίας για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά σκοπεύουν να συνεχίσουν να δίνουν μάχη… προς όλες τις πλευρές που βάζουν τρικλοποδιές επιθυμώντας να πέσει «μαύρο» στην εργασία τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε