Media

Αναστασία Παντούση: Δεν έχω πάει ποτέ με τη λογική γενικότερα στη ζωή μου

"Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα, η λογική έρχεται μετά" ομολογεί η Αναστασία Παντούση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την πίστη που διατηρεί στον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά και το συναίσθημα που υπερέχει της λογικής μίλησε, μεταξύ άλλων, η Αναστασία Παντούση στη νέα συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο με αφορμή την θεατρική της παράσταση.

Εμπιστεύεσαι τον κεραυνοβόλο έρωτα;

Ναι. Το έχω δει σε μένα αλλά και στους γύρω μου. Αυτό το φανταστικό αγγελάκι με το βέρος μπορεί να είναι αλήθεια. Σαφέστατα έχει καταρριφθεί με τα social media, γιατί είναι άλλο πράγμα να βλέπεις κάποιον μπροστά σου και άλλο να τον έχεις τσεκάρει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, να έχεις σκανάρει ό,τι έχει ανεβάσει και να έρχεστε σε επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύομαι τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Συνήθως λειτουργείς με τη λογική ή παρασύρεσαι από το συναίσθημα;

Δεν έχω πάει ποτέ με τη λογική γενικότερα στη ζωή μου. Αν και τελευταία προσπαθώ να το ισορροπήσω. Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα, η λογική έρχεται μετά. Δυστυχώς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Το έχω μετανιώσει» λέει για τον ρόλο που αρνήθηκε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»
«Αυτή τη στιγμή οι ηθοποιοί είναι δεμένοι με τα χέρια, είτε από σκληρές οδηγίες των καναλιών είτε από πολύ αυστηρά κείμενα» είπε σε άλλο σημείο ο Ρένος Χαραλαμπίδης
Ρένος Χαραλαμπίδης