Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: Αλλάζουν τηλεοπτική στέγη και φέρνουν τα πάνω κάτω…!

Ανατροπή: Αλλάζουν τηλεοπτική στέγη και φέρνουν τα πάνω κάτω…!

Μία μεταγραφή που κανείς δεν περίμενε…!

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η συμφωνία για να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον ΑΝΤ1 είχε επιτευχθεί και πως σύντομα θα υπήρχαν και επίσημες ανακοινώσεις για τα καινούργια τους σχέδια.

Μόνο που σύντομα, για αυτά τα “καινούργια σχέδια”, θα υπάρξει ανακοίνωση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό, τον ALPHA, που τελικά τους απέκτησε και που όπως αποδεικνύεται… χτυπά εκεί που δεν το περιμένουν…!
Ο λόγος για τρία πολύ γνωστά και πετυχημένα στο είδος τους πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίου που τα τελευταία χρόνια έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους κάνοντας πολλές επιτυχίες: τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, το σκηνοθέτη-παραγωγό και ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό-ηθοποιό Κούλλη Νικολάου. Οι τρεις τους έχουν υπογράψει πετυχημένες σειρές με πρώτη και δημοφιλέστερη το “Μπρούσκο” που προβάλλεται με επιτυχία από τον ΑΝΤ1 και έχει πουληθεί και σε πολλές ξένες χώρες . Οι… “Μπρούσκοι” λοιπόν, όπως τους λέμε, αλλάζουν τηλεοπτική στέγη και την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και μετά από επαφές που κράτησαν αρκετό καιρό είναι οριστικό πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι στον ALPHA. Αν και υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΑΝΤ1, τελικά είναι σίγουρο ότι οι “Μπρούσκοι” πάνε ALPHA. Έτσι, οι δύο καινούργιες τηλεοπτικές δουλειές τους, η δραματική καθημερινή σειρά “Τατουάζ” και η εβδομαδιαία ανατρεπτική κωμωδία “Κόκκινο νυφικό”, θα βγουν τον ερχόμενο Οκτώβριο από το κανάλι της Κάντζας. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία με τον ALPHA “κλείδωσε” και είναι για δύο χρόνια (1+1) καθώς θεωρείται σίγουρο πως και μέσα από την καινούργια τους τηλεοπτική στέγη οι “Μπρούσκοι” θα έχουν την ίδια επιτυχία.


Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από τον ΑΝΤ1 που τους ήθελε για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, “μνηστήρας” ήταν κι ο ΣΚΑΪ και μάλιστα στέλεχος του σταθμού του Φαλήρου πριν από λίγο καιρό είχε κάνει ξανά ραντεβού με το ένα μέλος από τους “Μπρούσκους” προκειμένου να τους πείσει πως πρέπει να “μετακομίσουν” στη δική τους συχνότητα. Τελικά όμως οι “Μπρούσκοι” επέλεξαν τον ALPHA φέρνοντας την ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο κι αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά και επαληθεύοντας όσους υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στα έως τώρα δεδομένα τόσο σε πρόσωπα… όσο και σε προγράμματα…!

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε