Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: Πρόσωπο – έκπληξη στο «Πρωινό» μαζί με τη Σκορδά

Ανατροπή: Πρόσωπο – έκπληξη στο «Πρωινό» μαζί με τη Σκορδά

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1 και αυτή τη σεζόν στο «τιμόνι» θα είναι μόνο η Φαίη Σκορδά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως μάλιστα φαίνεται και από το τραγούδι «Girls Just Want To Have Fun» της Cyndi Lauper που ακούγεται στο τρέιλερ η παρουσιάστρια με τον ΑΝΤ1 «στοχεύουν» όχι μόνο στο δυναμικό κοινό, αλλά ιδιαίτερα στο γυναικείο. Ωστόσο λίγες μόνο ημέρες πριν από την πρεμιέρα το «Πρωινό» ενισχύεται με ένα πρόσωπο έκπληξη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στην παρέα της Φαίης Σκορδά φέτος θα είναι και ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος που πριν από λίγα χρόνια πήρε μεταγραφή από την ΕΡΤ όπου παρουσίαζε μεταξύ άλλων και την εκπομπή «ΝΕΤ παντού» για να πάει στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1, περνά τώρα στην ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού του Αμαρουσίου και μάλιστα σε μία εκπομπή στην οποία ποντάρουν πολύ…!

Έτσι λοιπόν από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου που κάνει πρεμιέρα το «Πρωινό», εκτός από τον Θέμη Γεωργαντά, τη Σάσα Σταμάτη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που θα είναι καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής σχολιάζοντας την επικαιρότητα μαζί με τη Φαίη θα είναι κι ο Κώστας Τσουρός. Και βέβαια κάποιες ημέρες θα είναι η Τζένη Μελιτά αλλά και η Μαντώ Γαστεράτου που θα παρουσιάζει τα link της εκπομπής. Βέβαια να αναφέρω ότι η επιλογή του Κώστα Τσουρού δεν ήταν τυχαία καθώς εδώ και καιρό τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήθελαν να τον αξιοποιήσουν στην ψυχαγωγική ζώνη και όπως αποδεικνύεται βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε