Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανατροπή στο Survivor: 11η και φαρμακερή για τον Τριαντάφυλλο

Ανατροπή στο Survivor: 11η και φαρμακερή για τον Τριαντάφυλλο

Ήταν ο παίκτης που είχε συζητηθεί περισσότερο απ’ όλους στο φετινό Survivor. Ο Τριαντάφυλλος, ο πιο αδύναμος παίκτης, ο «Ντάφι», εκείνος που βρέθηκε 11 φορές υποψήφιος για αποχώρηση, τελικά φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι πρέπει να εγκαταλείψει το Survivor. Ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν όσοι λίγοι, που δίχασε και προκάλεσε… χιλιάδες tweets για τα όσα έλεγε και έκανε στον Άγιο Δομίνικο.

Στο συμβούλιο της Δευτέρας η ψηφοφορία έδειξε για ενδέκατη φορά υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο ενώ η Καρολίνα Καλύβα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις. Από την άλλη στο συμβούλιο της Τρίτης τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ την ατομική ασυλία αυτήν την φορά κατοχύρωσε ο Σάκης Κατσούλης, που πήρε την «εκδίκησή» του, θέτοντας ως τέταρτη υποψήφια την Καρολίνα Καλύβα.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στη στιγμή της αποχώρησης. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Τριαντάφυλλος.

  

Ο Σάκης Κατσούρης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσαν να πιστεύουν την εξέλιξη, με τη μπλε ομάδα να… πανηυγυρίζει και τον Τριαντάφυλλο να προσπαθεί να πει στους συμπαίκτες του πως δεν τον πειράζει που φεύγει γιατί θα γυρίσει στο σπίτι του και στο παιδί του. 

Media Τελευταίες ειδήσεις