Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ανατροπή στο Survivor: Έφυγε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ανατροπή στο Survivor: Έφυγε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν υποψήφιοι αποχώρισης από το Survivor. Αλλά την απόλυτη ανατροπή την έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου!

Στο συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, άφησε… άφωνους Διάσημους και Μαχητές όταν τους ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους!

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τις δυο ομάδες, ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να διακόψει την ροή «παγώνοντας» του παίκτες του Survivor.

«Παιδιά, με συγχωρείτε για τη διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, αιφνιδιάζοντας τόσο τις δυο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού όσο και το τηλεοπτικό κοινό. «Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν».

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, από τη στη στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία.

Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Ο κόσμος έχει ψηφίσει. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει» είπε ο Γιώργος Λιανός.

  

«Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους δύο αγώνες ασυλίας και ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει μόνο εκείνους», κατέληξε ο παρουσιαστής του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις