Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή στο “μαύρο” του MEGA!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το MEGA!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, η Digea έστειλε εξώδικο στο MEGA, απαιτώντας την εξόφληση όλου του ποσού. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα μέτοχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ κατέβαλε το ποσό της απαιτούμενης δόσης, που ήταν 78.000 ευρώ και έπρεπε να έχει καταβάλει από προχθές.
Έτσι, φαίνεται ότι μπλοκάρεται προς το παρόν το “μαύρο” στο MEGA, μετά το τελεσίγραφο που έστειλε η Digea.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr, στη συνεδρίαση της Digea υπήρξε πρόταση «να πέσει μαύρο στο Mega, αν δεν καλύψει τις οφειλές του στην εταιρεία». Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πηγές, μετά την αποχώρηση από τη συνεδρίαση δύο εκ των μελών η πρόταση ψηφίστηκε και έγινε αποδεκτή και από τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη. Έτσι αποφασίστηκε να σταλεί εξώδικο στην εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ζητώντας να καλυφθούν οικονομικές οφειλές της στη Digea, ειδάλλως από το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου θα «περιοριστεί» το σήμα του MEGA.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς αν δεν πληρωθούν οι οφειλές τότε ο πάροχος, η Digea, θα αλλοιώσει την ισχύ του σήματος με αποτέλεσμα είτε να βγαίνει «σπασμένη» (με pixels) εικόνα και ήχος, είτε να βγαίνει «παγωμένη» εικόνα με ήχο.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε