Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναβάλλεται το “Τσαντίρι” του Λαζόπουλου

Αναβάλλεται το “Τσαντίρι” του Λαζόπουλου

Δυσάρεστα τα νέα για τους τηλεθεατές που ήθελαν να περάσουν μία ακόμα Τρίτη στο “Αλ τσαντίρι νιουζ”.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit ο Λάκης Λαζόπουλος είχε αποφασίσει να τραβήξει την κουρελού και να υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο «Τσαντίρι» του την πρώτη Τρίτη του Φεβρουαρίου που -έχοντας ανοίξει και το Τριώδιο- θα είχε πολλά να πει για τους… μασκαράδες.

Μία βδομάδα μετά τις εκλογές αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις είναι σίγουρο πως ο Λάκης θα είχε πολλά να πει και να σατιρίσει. Πλην όμως οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμα για να μπουν στο «Τσαντίρι» του καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αναβάλλεται και δεν θα βγει στον αέρα.

Ο λόγος που αποφάσισε ο Λαζόπουλος να μην βγάλει το «Τσαντίρι» του την ερχόμενη Τρίτη είναι επειδή αύριο η μητέρα του θα υποβληθεί σε εγχείριση και ο Λάκης θέλει τις επόμενες ημέρες να είναι δίπλα της, οπότε δεν θα μπορεί να ασχοληθεί με την εκπομπή του, τα κείμενα και τα βίντεο, έτσι όπως θέλει και κάνει.

Οπότε αποφάσισε να αναβάλει το «Τσαντίρι» για να μπορεί να είναι δίπλα στη μητέρα του και να το βγάλει στον αέρα όταν θα μπορέσει να το ετοιμάσει έτσι όπως θέλει. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σκοπός του είναι το «Αλ τσαντίρι νιουζ» να βγει στον αέρα του ALPHA μετά από μία βδομάδα από τον αρχικό προγραμματισμό του, οπότε αν όλα πάνε καλά τότε θα υποδεχτεί ξανά τους τηλεθεατές την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στήνοντας πάλι το «Τσαντίρι» του στο Θέατρο Βέμπο.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη μητέρα του και ταχεία ανάρρωση! Κι είναι σίγουρο πως όποτε βγει ξανά στον αέρα το «Τσαντίρι» θα γίνει πάλι… της Τρίτης με τους τηλεθεατές να περνούν καλά και τα «θύματα» της σάτιρας του Λάκη… χάλια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε