Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναζητείται το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ

Αναζητείται το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ

Παράταση στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για όσους θέλουν να αναλάβουν θέση στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.

Μετά τη μη ικανοποιητική ανταπόκριση, αλλά και για να δοθεί περισσότερος χρόνος για να ετοιμάσουν οι ενδιαφερόμενοι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ αποφάσισε την παράταση προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων έως τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Δεκεμβρίου 2014.

Έως τότε λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι για τις επτά θέσεις του Εποπτικού θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα από το οποίο να προκύπτει η ύπαρξη των απαιτούμενων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, όπως να διαθέτουν τίτλους σπουδών ανώτατου εκπαιδευτικού επιπέδου σε τομείς συναφείς με το αντικείμενο της ΝΕΡΙΤ, καθώς και επαγγελματική εμπειρία ανάλογη του τίτλου σπουδών τους, με εξειδίκευση σε τομείς συναφείς προς το αντικείμενο της ΝΕΡΙΤ και να είναι εγνωσμένου ηθικού, επαγγελματικού και επιστημονικού κύρους.

Για την επιλογή των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου θα ληφθούν ιδιαίτερα υπόψη η επιστημονική γνώση και επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της ΝΕΡΙΤ, ενώ κρίνεται αναγκαία η επαρκής γνώση ξένων γλωσσών, που είναι απαραίτητη για την επικοινωνία με τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση ds@nerit.gr έως την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Στη συνέχεια οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν ώστε να αποφασιστεί ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν τις θέσεις στο Εποπτικό Συμβούλιο της πολύπαθης κρατικής τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε