Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ – Τι είπε η σύντροφός του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποσωληνώθηκε την Τετάρτη 1/3 από την ΜΕΘ και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται στο νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα, καθώς διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με όσα είπε η σύντροφος του η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή στο TLIFE, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επικοινωνεί με το περιβάλλον και η ίδια κατάφερε να τον δει για λίγο μέσα στην εντατική.

«Τον είδα, είναι καλά ο Ανδρέας. Περιμένουμε να μεταφερθεί σε δωμάτιο, απλά θα αργήσουμε λίγο. Μια χαρά είναι, επικοινωνεί κανονικά. Δεν μου είπε κάτι, περιμένουμε να βγει από την ΜΕΘ. Πιστεύω θα βγει γρήγορα από το νοσοκομείο, ίσως και από την Δευτέρα. Πάντα φοβάμαι για την υγεία του. Δεν έχουμε μιλήσει πολύ, γιατί δεν μας αφήνουν μέσα. Το θέμα είναι ότι είναι καλά».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η viral στιγμή της Eurovision όπου η Δανία «υιοθετεί» τον εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου που έμεινε μόνος στο Green Room
Σε ένα βίντεο ο Sam Battle φαίνεται να κάθεται μόνος του στο τραπέζι του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν τον πλησιάζει μέλος από την συμμετοχή της Δανίας και να του προσφέρει μια θέση στο τραπέζι του
Eurovision