Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ – Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Να μιλούμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ – Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Να μιλούμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι;

Στιγμές έντασης στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα προκάλεσε ένα βίντεο με τον Σταμάτη Γαρδέλη. Πρωταγωνιστές του «καυγά» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον Σταμάτη Γαρδέλη αλλά ο ηθοποιός, λίγο καιρό μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί, δεν θέλησε να μιλήσει και ευχήθηκε απλά χρόνια πολλά. Ανδρέας Μικρούτσικος και Χρύσλα Γεωργακοπούλου είχαν αντίθετη άποψη για το θέμα.

Το απόσπασμα που προβλήθηκε, φαίνεται πως ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ανέφερε πως τέτοιου είδους δηλώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται ρεπορτάζ. Με την άποψη αυτή, διαφώνησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

«Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα, είπε ένα χρόνια πολλά και ακούω τον Γρηγόρη να λέει μπράβο. Μια χαρά το έκανε η Ελισάβετ αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό. Ρεπορτάζ είναι να βρίσκεις ένα πρόσωπο, να σου μιλάει και να βγαίνει μία είδηση», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για μένα αυτό είναι απλώς ένα στιγμιότυπο με έναν άνθρωπο που μας ενδιαφέρει», επισήμανε ο παρουσιαστής.

«Παιδιά, συγγνώμη, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο. Έχουμε όλοι γνώμη για τις δουλειές των άλλων. Μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι;», ξέσπασε στο άκουσμα αυτών των σχολίων η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Όχι έτσι που μου το λες. Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ, όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερς που έριχναν κυβερνήσεις.

  

Αν μου λέτε ότι το “χρόνια πολλά” είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Έχω κάνει 3 χρόνια δίπλα στον Νίκο Κακαουνάκη, που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Δεν πρόκειται να με πείσεις, ευχαριστώ», τόνισε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Media Τελευταίες ειδήσεις