Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω οικογενειακό τάφο στην Πάτρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω οικογενειακό τάφο στην Πάτρα

“Επειδή ο θείος μου ο Ανδρέας, που είχε πεθάνει ο μπαμπάς του, είναι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός” είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Με αφορμή τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως υπάρχει τάφος της οικογένειάς του στην Πάτρα.

“Εγώ έχω στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας. Είναι οι παππούδες κι είναι Μικρούτσικοι. Επειδή έχει από κάτω οστεοφυλάκιο, είναι διώροφο και πας με σκαλίτσες επάνω.

Όποτε πήγαινα, έλεγα ότι θα έχω τον πατραϊκό από κάτω. Μακάρι ως νεκρός.

Με το τοπίο που θα έχω -όχι ότι θα βλέπω, σαν εικόνα- είναι καταπληκτικός ο χώρος. Τα νεκροταφεία δεν μου είναι τόσο οικεία, αλλά ούτε τόσο τρομακτικά γιατί είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Εκεί θα καταλήξουμε.

Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Επειδή ο θείος μου ο Ανδρέας, που είχε πεθάνει ο μπαμπάς του, είναι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός. Δηλαδή βλέπω Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος.

Την ώρα που το βλέπω, λέω καλά κρατεί η ιστορία, είμαι ζωντανός” ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούττσικος κι όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις