Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιάννη Μόρτζο: Στενοχωριέμαι να τον βλέπω

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιάννη Μόρτζο: Στενοχωριέμαι να τον βλέπω

“Είναι το τίποτα, είναι ανεπίτρεπτο” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την προσωπική του άποψή, με τρόπο αιχμηρό, εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα για τη θεατρική παράσταση “Ένας άνδρας θα μας σώσει” που ανεβαίνει στο Θέατρο Αυλαία του Πειραιά.

Μάλιστα, ο δημοφιλής παρουσιαστής εστίασε στην συμβολή του Γιάννη Μόρτζου στην εν λόγω δουλειά υπογράφοντας τη σκηνοθεσία της.

Ο Γιάννης Μόρτζος προέρχεται από τον Κάρολο Κουν και μάλιστα ήταν από τα πρωτοπαλίκαρά του. Ήταν μαζί με 3-4 άλλους ηθοποιούς η επόμενη γενιά. Η ενασχόλησή του με την πολιτική, έμπλεξε με το ΠΑΣΟΚ, εκφράστηκε… τον έκαναν και χάθηκε από τα πράγματα”.

“Για μένα στενοχωριέμαι να βλέπω τον άνθρωπο που τον έχω δει στους Όρνιθες του Αριστοφάνη του Κάρολου Κουν, του Μάνου Χατζιδάκι και όλων των άλλων συντελεστών να παίζει αυτό το πράγμα, το οποίο είναι φτηνιάρικο, λαϊκίστικο και του εύκολου γέλιου” τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Alpha.

“Ούτε καν Δελφινάριο, εκεί τουλάχιστον υπάρχει η ταλαντούχα γραφή. Είναι το τίποτα, είναι ανεπίτρεπτο.

Ο Χατζημάρκος και ο Λαζάνης, που ήταν τα πρωτοπαλίκαρα και που σήμερα δεν ζουν, θα ανατριχιάζουν να βλέπουν το παιδί τους, τον Μόρτζο, να κάνει τέτοια πράγματα” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής.

Media Τελευταίες ειδήσεις