Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς περιβαλλόταν και από ανθρώπους που τον γδέρνανε

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς περιβαλλόταν και από ανθρώπους που τον γδέρνανε

«Εγώ, που δεν πάω στις κηδείες, αλλά θα πήγαινα στου Δημήτρη. Ξέρω όμως ότι το πράγμα είχε στενέψει», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η οικογένεια του Δημήτρη Κοντομηνά ήθελε η τελετή να γίνει σε πιο κλειστό κύκλο.

«Εγώ δεν ήξερα ότι είχε μπει στο νοσοκομείο. Τον πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε η ιδιαιτέρα του. Μου είπε ότι “είμαστε σε έναν όροφο στο Υγεία, δεν είναι καλά ο Δημήτρης”. Τρομοκρατήθηκα!

Της είπα ότι “θέλω να τον δω, αλλά με όλη τη διακριτικότητα, όποτε είναι πάρε με”. Δεν με πήρε ποτέ.

Ξέρω ότι πολύς κόσμος που πραγματικά αγαπούσε τον Δημήτρη, πέραν συμφερόντων γιατί περιβαλλόταν και από πολλούς με το συμφέρον. Δεν με πήρε ποτέ και έμαθα ότι ήταν άπαρτο φρούριο ο όροφος», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια: «Αυτό το εμπάργκο που είπα, το οποίο έχει τη λογική γιατί περιβαλλόταν και από ανθρώπους που τον γδέρνανε και προφανώς η κόρη του παίρνοντας τα πράγματα ήθελε αυτό το πράγμα να αποτοξινωθεί από ένα τέτοιο κλίμα. Εγώ δεν δέχτηκα ποτέ τηλεφώνημα και το σεβάστηκα.

Εγώ, που δεν πάω στις κηδείες, αλλά θα πήγαινα στου Δημήτρη. Ξέρω όμως ότι το πράγμα είχε στενέψει, δηλαδή θέλουν να θρηνήσουν το χαμό του προσωπικά και οικογενειακά.

Δεν έπαιρνες πράσινο φως για να πας. Αν το έκανα εγώ, θα έκανα υπέρβαση. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί. Για να μην είναι, δεν θα έχει μπορέσει να πάει».

Media Τελευταίες ειδήσεις