Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Στέργιος διαχειρίστηκε με απόσταση και κριτική τη δημοσιότητα μου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Στέργιος διαχειρίστηκε με απόσταση και κριτική τη δημοσιότητα μου

«Ο γιος μου είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, βαρύτητα, ουσία στον λόγο του» δηλώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Μαμα-δες” με την Τζένη Θεωνά όπου και αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον γιο του, Στέργιο και την διαχείριση που αυτός έκανε στη δημοσιότητα του.

«Ο Στέργιος διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα μου με απόσταση και κριτική. Του ζητούσαν, ας πούμε, να κάνει δηλώσεις και με πολύ δυσκολία έπαιρναν δήλωση από τον Στέργιο. Δεν καταπιέστηκε όμως γιατί είχε το δικαίωμα να μην μιλήσει για τον πατέρα του.

Θα πω όμως και κάτι. Την τελευταία φορά ήμουν στην εντατική πέρσι και ήρθε ένας δημοσιογράφος και με έβγαλε μια φωτογραφία, όταν βγήκα από την εντατική. Μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου, που δεν είναι αυτής της λογικής, και του έλεγε “δεν ντρέπεσαι”. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, βαρύτητα, ουσία στον λόγο του και είναι πολύ αυστηρός με αυτά» τονίζει ο παρουσιαστής.

«Ο Στέργιος έχει και χιούμορ και αυτοσαρκασμό, όπως και ‘γω.

Δεν ήταν απλή η ζωή μου. Θυμάμαι στην Κηφισιά, στο Κεφαλάρι, έξω από ένα μαγαζί να βγαίνω με την γυναίκα μου και την αγκαλιάζω και την φιλάω. Με χτυπάει ένας στον δρόμο και μου λέει: “Ανδρέα, εσύ το κάνεις αυτό και μπορεί να το κάνεις κάθε μέρα αλλά εγώ που δεν θα σε ξαναδώ;” και μου πιάνει μια κουβέντα για 20 λεπτά.

  

Δηλαδή αυτό ήταν καθημερινό γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που επί 20 – 25 χρόνια έβγαινα κάθε μέρα στην τηλεόραση σε πολύωρα προγράμματα” συμπληρώνει, εν συνεχεία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις