Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν μιλάω, να μη μιλάς», είπε στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν μιλάω, να μη μιλάς», είπε στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Νέος έντονος διάλογος στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενοχλήθηκε γιατί η Χρύσλα Γεωργακοπούλου τον διέκοψε ενώ μιλούσε.

Αφορμή ήταν η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα χθες (20.02.2024), άποψη με την οποία η Χρύσλα Γεωργακοπούλου δεν συμφώνησε ακριβώς.

«Διαφωνώ ότι ήταν μία εικόνα σήριαλ. Είναι η παρουσία του Κασσελάκη μονίμως τέτοια, ευθυτενής, χαμογελαστός και επικοινωνιακός.

Το ότι βρέθηκε εκεί με 2-3 συμβούλους του ήταν θετικό, μία συμπαράσταση προς τους αγρότες. Τελεία και παύλα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Από ‘κει και πέρα, επειδή το αναφέρατε, εγώ δεν άκουσα καμία γιούχα. Άκουγα μόνο συνθήματα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Κατ’ αρχάς είδαμε μόνο ένα λεπτό από όλη τη διαδήλωση», παρατήρησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και το γεγονός πως τον διέκοψε, φάνηκε να ενοχλεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Συγγνώμη… όταν μιλάω, να μη μιλάς. Το ‘πες εσύ χθες για μένα, οπότε σήμερα σου το επιστρέφω», της απάντησε και συνέχισε τον συλλογισμό του, με τη δημοσιογράφο να ανταπαντά με ένα γέλιο όλο νόημα.

  

«Οι αγρότες ψάχνουν να λύσουν προβλήματα. Δεν ψάχνουν να λύσουν προβλήματα πολιτικών χώρων.

Εν προκειμένω, ο νυν ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης συμπαρίστανται στους αγρότες και οι αγρότες επέδειξαν μία τεράστια ευγένεια. Μην αντιστρέφουμε τη λογική. Ο ελληνικός λαός τους συμπαραστάθηκε. Αυτό είναι το μήνυμα της χθεσινής συγκέντρωσης», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Media Τελευταίες ειδήσεις