Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Άννα Φόνσου: Δεν ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη που κοιμόταν στις 9 για να είναι φρέσκια το πρωί

Άννα Φόνσου: Δεν ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη που κοιμόταν στις 9 για να είναι φρέσκια το πρωί

“Εγώ στα μπουζούκια πήγαινα, κατευθείαν πήγαινα, έκανα μια πολύ κανονική ζωή” ανέφερε η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στον Γιώργο Οικονόμου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την συνήθεια που είχε για να διατηρείται πιο νεναική.

«Δεν ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη που κοιμόταν στις 9 για να είναι φρέσκια το πρωί. Εγώ στα μπουζούκια πήγαινα, κατευθείαν πήγαινα, έκανα μια πολύ κανονική ζωή.

Θυμάμαι ότι ο Φίνος δεν με έπαιρνε στις ταινίες γιατί του είχαν πει ότι έβγαινα στα μπουζούκια και πήγαινα το πρωί κατευθείαν στο γύρισμα. Μου λέει έτσι θα συνεχίσεις αν έρθεις σε μένα; Λέω ναι και μου λέει έξω.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε πολύ τον κινηματογράφο, αγαπούσε πολύ τη δουλειά της. Δε νομίζω ότι ούτε τώρα στις μέρες μας άνθρωπος έχει αγαπήσει περισσότερο αυτή τη δουλειά, έπαιζε για τους θεατές.

Έπρεπε να παίζει ρεπερτόριο γιατί το ήξερε πολύ καλά, αλλά επειδή ήξερε ότι ο κόσμος την ήθελε η όμορφη και έτσι, έκανε τέτοιες υποχωρήσεις», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

«Ήταν συνεπέστατη. Ακόμα και αν της έλεγες για το ωραιότερο πάρτι, τον ωραιότερο άντρα, αν είχε γύρισμα την επόμενη μέρα θα πήγαινε σπίτι της στις 20:30», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις