Τρίτη, 5 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άννα Φόνσου: Με έβρισε και μου είπε να μην ασχοληθώ ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο

Άννα Φόνσου: Με έβρισε και μου είπε να μην ασχοληθώ ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο

«Τον πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης και δεν είπε που πάνε», είπε η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο και την «εξαφάνισή» του, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», που θα προβληθεί την προσεχή Παρασκευή στην ΕΡΤ1.

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο σπίτι του ηθοποιού και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητάνε φωτογραφίες. Αυτός ο κύριος Βασίλης ήταν πάντα εκεί, ο Γιώργος του έχει βαφτίσει τα παιδιά του.

Αφού πέρασε ένας μήνας είπα στον Γιώργο ότι βάσει καταστατικού, δεν μπορούμε να φιλοξενούμε εδώ έναν άνθρωπο που έχει λεφτά.

Ήρθε ο Φασουλής μαζί με αυτόν τον κύριο και τον πήραν. Τον πήρα την άλλη μέρα και μου είπε “εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου” και του είπα ότι θα πάω αύριο», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου είπε επίσης: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Και πήρα εκεί σε αυτό το ίδρυμα και μου είπαν ότι “έφυγε με τον κύριο Βασίλη και δεν είπαν πού πάνε”.

Προσπαθούσα να τον βρω και με πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης, με έβρισε και μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, που είναι και τι κάνει”. Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις