Σάββατο, 24 Φεβ.
16oC Αθήνα

Άννα Φόνσου: «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και θα βρουν τη λύση τους» – Άφωνος ο Λιάγκας

Άννα Φόνσου: «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και θα βρουν τη λύση τους» – Άφωνος ο Λιάγκας
ndp

Για το νομοσχέδιο αναφορικά με τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια ρωτήθηκε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό από τη Φαίη Φώτου και ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοικτό με την απάντηση.

Η Άννα Φόνσου δήλωσε «δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται, παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους. Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν.Πώς τους διάλεξα; Bingo».

Ακόμη η κ. Φόνσου τόνισε πως «πιστεύω ένα παιδί όταν γεννηθεί πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά όταν χωρίζουν είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη μαμά και μπαμπά που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί να λέει Α, Μπε, Μπα, Μλομ ποια είναι η μαμά μου.

Για την παρένθετη μητέρα… 9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου πώς μπορείς να το δώσεις μετά; Επειδή μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος ή να σου δώσει κάποια λεφτά;».

«Εγώ αυτό που απορώ είναι που είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και θα βρουν τον τρόπο να κάνουν παιδιά. Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι σημαίνει έχουν λεφτά; Όλος αυτός ο αφορισμός και η ταμπέλα ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλούσιοι, ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι φτωχοί, από πού προκύπτει αυτό; Δεν το κατάλαβα αυτό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις