Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Άννα Φόνσου: Πρέπει να δω μια φορά τον Στέφανο Κασσελάκη να ξέρει το πρόγραμμα του

Άννα Φόνσου: Πρέπει να δω μια φορά τον Στέφανο Κασσελάκη να ξέρει το πρόγραμμα του

“Τώρα, δεν έχω καμία άποψη εκτός από αυτό βλέπω” ομολογεί η Άννα Φόνσου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μίλησε τόσο για τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και για την Καίτη Φίνου, παραχώρησε η Άννα Φόνσου το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του Μεγάλου Καναλιού.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ψηλός είναι, σταρ είναι. Δηλαδή για να πω πως μου φάνηκε ο Κασσελάκης και για να έχω άποψη, πρέπει να τον δω να μιλάει μια φορά πολιτικά. Πρέπει να τον δω μια φορά να ξέρει το πρόγραμμα του. Έτσι θα μπορούσα να έχω άποψη.

Τώρα, δεν έχω καμία άποψη εκτός από αυτό βλέπω. Την εμφάνιση του, ευγενικό παιδί είναι, είναι απλός, μπαίνει στο μετρό. Αν τα κάνει αυτά και τα αισθάνεται, μπράβο του. Αν όμως τα κάνει για να μας εντυπωσιάσει…» τόνισε, αρχικά, η ηθοποιός.

«Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι μια δικιά μου ιδέα που φιλοξενούμε παιδιά που σπουδάζουν σε δραματικές σχολές και έχουμε τρεις – τέσσερις ανθρώπους μεγάλους.

Τώρα, η Καίτη Φίνου δεν είναι μεγάλη αλλά είναι μια γυναίκα που είναι μόνη της και αν φύγει από δω… είναι μόνη της».

«Δεν έχει οικογένεια, δεν έχει τίποτα οπότε δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από εδώ, από το Σπίτι του Ηθοποιού, η Καίτη.

Αφιερώνει πολλές ώρες στην τεχνολογία, λιγότερο στο να κάθεται έξω στον κήπο γιατί της αρέσει να βλέπει τα social media. Είναι ευτυχισμένη» εξήγησε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άννα Φόνσου στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις