Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Άννα Κουρή: Δεν μου δίνουν τη δυνατότητα να παίξω κάτι άλλο από τη Δάγκα

Άννα Κουρή: Δεν μου δίνουν τη δυνατότητα να παίξω κάτι άλλο από τη Δάγκα

Για τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Οι μεν και οι δεν” μίλησε η Άννα Κουρή.

Στη δημοφιλή σειρά του Χάρη Ρώμα και τον ρόλο τον οποίο ερμήνευε, εκείνον της Βάνας Δάγκα εστίασε μεταξύ άλλων η Άννα Κουρή μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Αισθάνεστε την ταμπέλα της «Βάνας» από τους «Μεν και Δεν» να σας κυνηγάει μέχρι σήμερα;

Η ταμπέλα της «Βάνας» για κάποια χρόνια με διασκέδαζε και ξέρω ότι από αυτή την υπέροχη σειρά έγινα γνωστή στο πλατύ κοινό. Νομίζω όμως ότι τώρα πια μετά από τις ασταμάτητες επαναλήψεις, μου έχει γυρίσει μπούμεραγκ . Με έχουν ταυτίσει με αυτό τον ρόλο και δεν μου δίνουν τη δυνατότητα να παίξω κάτι διαφορετικό ή άλλο είδος. Λίγες φορές έχω παίξει κάτι άλλο στην τηλεόραση όπως στην «Ανατομία ενός Εγκλήματος» ή στον «Κόκκινο Κύκλο», όπου είχα πολύ καλές κριτικές, αλλά πάλι ξεχάστηκαν και υπερίσχυσε στη συνείδηση των παραγόντων ο ρόλος της «Βάνας». Ευτυχώς που στο θέατρο έχω παίξει πολύ διαφορετικά πράγματα.

Θα ήσασταν θετική στο να γίνει η σειρά αυτή remake;

Αυτό θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς εξελίχτηκαν οι ήρωες μετά από 25 χρόνια. Και αν είναι να κάνω κάτι παρόμοιο, ας κάνω τουλάχιστον ακριβώς τον ίδιο ρόλο, δηλαδή τη συνέχεια της «Βάνας». Βέβαια δεν γίνεται να λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο γιατί η Ευείδη, ο Μάινας κι εγώ θα θέλαμε να γίνει, αλλά ο Χάρης όχι. Το είχε πει άλλωστε ότι του προτείνανε να κάνει ριμέικ όποια επιτυχημένη σειρά του ήθελε και δεν προτίμησε τους «Μεν και Δεν».

Μέσα από αυτή τη σειρά, καταφέρατε να βγάλετε πολύ καλά χρήματα, για παράδειγμα ακόμη και να αγοράσετε ένα σπίτι;

Σίγουρα δεν προλάβαμε να βγάλουμε πολλά χρήματα από αυτή την σειρά ποσό μάλλον να αγοράσουμε σπίτι. Όταν ξεκινήσαμε τους «Μεν και Δεν» ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και οι αμοιβές ήταν μικρές, δεν ήμασταν και γνωστοί στο πλατύ κοινό όποτε μας προσλάβανε με χαμηλό μισθό. Στα 3 χρόνια γίνανε κάποιες αυξήσεις, αλλά όταν ξεκινάς από χαμηλά, δεν μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε χρήματα μετά με διαφήμιση, αλλά δεν έτυχε . Μήπως μας πάρουν στον Λουμιδη που παίρνει ήρωες από παλιά σίριαλ που έχουν γράψει στην τηλεόραση; Να μια ιδέα (γέλια).

Media Τελευταίες ειδήσεις