Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άννα Μπεζάν: Όταν είδα πως το τεστ εγκυμοσύνης είναι θετικό, φρίκαρα

Άννα Μπεζάν: Όταν είδα πως το τεστ εγκυμοσύνης είναι θετικό, φρίκαρα

“Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο αλλά σίγουρα θα θέλαμε και ένα δεύτερο παιδάκι” δήλωσε η Άννα Μπεζάν.

Η Άννα Μπεζάν έδωσε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Μαρία Αντωνά και μίλησε για το μωράκι της και τις σχέσεις που δεν έχει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μπεζάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακολουθώ το ένστικτο μου στο μεγάλωμα του παιδιού και το καλό με την περίπτωση μου είναι ότι έχω αρκετά παραδείγματα προς αποφυγή λόγω δικών μου οικογενειακών προβλημάτων.

Αν και το μωρό ακόμα είναι τριών μηνών, προσπαθώ να το ακούω από τώρα. Όταν μιλάω, δε, για το παιδί μου θέλω να κλαίω! Δεν υπάρχει αυτό. Ο Δημήτρης εννοείται πως είναι χαζομπαμπάς και… κλαίμε παρέα».

«Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης πως είναι θετικό φρίκαρα. Μετανιώνω όμως για όλη αυτή τη φρίκη γιατί θα το ξανάκανα επί εκατό! Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο αλλά σίγουρα θα θέλαμε και ένα δεύτερο παιδάκι».

«Το πρώτο διάστημα δεν μπορούσα να αντιληφθώ τόσο καλά τι μου συμβαίνει επειδή πέρασα και μια μικρή επιλόχειο κατάθλιψη. Ζορίστηκα πάρα πολύ και με έβαλε σε μια διαδικασία να σκέφτομαι και να κάνω διάφορες δικές μου προβολές.

Δεν μπορώ να πω ότι συγχώρεσα τους δικούς μου, παρά θύμωσα, αλλά μετά έρχεται η στιγμή που νιώθεις ότι από τη στιγμή που κάνεις τη δική σου οικογένεια, διαγράφονται και όλα τα άλλα» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Μπεζάν στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό. Δεν γνωριζόμαστε, δεν ζήσαμε μαζί και δεν αισθανόμαστε αδέλφια».

Media Τελευταίες ειδήσεις