Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Άννα Βίσση: Το «όχι» στον Ατζούν για τη συμμετοχή της στο «The Voice»

Άννα Βίσση: Το «όχι» στον Ατζούν για τη συμμετοχή της στο «The Voice»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Για την πιθανή συμμέτοχή της στο «The Voice» μίλησε η Άννα Βίσση στην κάμερα του «Πρωινού», όπως και για τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα αλλά και για τις αποστολές της Ελλάδας και της Κύπρου στην φετινή Eurovision.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 συνάντησε την γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ρωτήθηκε για το αν θα είναι στο νέο κύκλο «The Voice». Η Άννα Βίσση αποκάλυψε την απάντηση που έδωσε στην Acun Medya μετά την πρόταση για να συμμετέχει στο σόου. Η ίδια επίσης, είπε πως της αρέσουν τα τραγούδια που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο και την Ελλάδα στην Eurovision τον Μάιο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Καρβέλα ο οποίος επανήλθε στα φώτα της δημοσιότητας μετά από χρόνια. 

«Μου αρέσουν και τα δύο τραγούδια και η Μαρίνα και η Σίλια. Είναι θέμα στιγμής, πώς θα ξεχωρίσουν.

Τον Νίκο Καρβέλα τον ξέρω χρόνια, αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω και χαίρομαι που σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε».

«Είχα πρόταση για το “The Voice” αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελείωσαν αυτά για μένα. Έχω άλλες δουλειές να κάνω. Να πάρουν κι άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο» είπε η Άννα Βίσση.

Media Τελευταίες ειδήσεις