Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άννα Ζηρδέλη: Δεν θα βγω να πουλήσω τις προτάσεις που είχα

Άννα Ζηρδέλη: Δεν θα βγω να πουλήσω τις προτάσεις που είχα

“Αυτοί που πρέπει να ξέρουν ξέρουν” υπογραμμίζει η Άννα Ζηρδέλη.

Για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, συμμετέχοντας στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη καθώς και τις πρόσφατες δηλώσεις, που συζητήθηκαν, θέλησε η Άννα Ζηρδέλη να τοποθετηθεί στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά και την κάμερα του Breakfast@Star.

«Έχουμε βάλει φουλ τις μηχανές και έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Ο ρόλος μου θα είναι λίγο διαφορετικός, ιδιαίτερος αλλά δεν θα ξεφεύγω και πολύ από το κομμάτι της δημοσιογραφίας», αναφέρει η γοητευτική δημοσιογράφος. «Υπάρχει χημεία ήδη από το γραφείο με τα παιδιά, οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνει».

Σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Άννα Ζηρδέλη ανέφερε πως αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη μιας και δεν της είχαν γίνει άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. «Είμαι ένα αυθόρμητο πλάσμα, που αρκετές εκπομπές το κατάλαβαν. Δεν θα βγω να πουλήσω τις προτάσεις που είχα. Ευτυχώς είχα προτάσεις και είναι προς τιμήν της Φαίης που βγήκε και είπε ότι μου έκανε πρόταση».

 

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα γυρίσω να πω δεξιά κι αριστερά για τις προτάσεις. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν ξέρουν. Το είπα καθαρά χαριτολογώντας» σημείωσε, η δημοσιογράφος.

Media Τελευταίες ειδήσεις