Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άννα Ζηρδέλη: Τώρα έχει και ανάδρομο, δεν τα κοιτάμε για την επόμενη σεζόν

Άννα Ζηρδέλη: Τώρα έχει και ανάδρομο, δεν τα κοιτάμε για την επόμενη σεζόν

“Φυσικά θα ήθελα και του χρόνου να είμαι σε μια ομάδα, όπως είμαστε τώρα” εξηγεί η Άννα Ζηρδέλη.

Για τον Νίκο Μουτσινά, την Ελεονώρα Μελέτη και το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Άννα Ζηρδέλη όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και η Βίκυ Δέτσικα σε πρόσφατη έξοδο της. 

“Πρέπει από την μια πλευρά να υπερασπιστώ κιόλας και το συνάφι μου, καταλαβαίνετε πως το είπα. Και με αγάπη το είπα αυτό στον Νίκο Μουτσινά.

Ξέρω ότι τα “καημένα” το έβαλε σε εισαγωγικά οπότε νιώθω την ανάγκη να μας υπερασπιστώ λίγο παραπάνω” δήλωσε η όμορφη δημοσιογράφος με αφορμή την δήλωση περί… καημένων.

“Γιατί σήμερα είμαι μπροστά αλλά αύριο δεν ξέρεις, μπορεί να ξαναείμαι πίσω. Δεν είναι… άντε, μου δόθηκε μια ευκαιρία και το δένουμε σχοινί κορδόνι και τελείωσε” συμπλήρωσε στη συνέχεια.

“Φαντάζομαι πως μετά τις εκλογές θα γίνουν συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν για όλους. Τώρα έχει και ανάδρομο, δεν τα κοιτάμε αυτά” πρόσθεσε, ακόμα, η Άννα Ζηρδέλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

“Φυσικά θα ήθελα και του χρόνου να είμαι σε μια ομάδα, όπως είμαστε τώρα, που αρχίσαμε και δένουμε και αισθάνομαι και γω ακόμα καλύτερα. Ήθελα χρόνο και το ήξεραν όλοι. Τώρα θα δείξει

Media Τελευταίες ειδήσεις