Media

Αννίτα Πάνια: Όταν πονάει το μυαλό μας παίρνουμε αντικαταθληπτικό, ζήτησα τη βοήθεια Ψι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δεν αισθάνομαι ούτε δυνατή ούτε αδύναμη” εξομολογείται η Αννίτα Πάνια.

Στην διαχείριση που κάνει στις δύσκολες της στιγμές αναφέρθηκε από καρδιάς η Αννίτα Πάνια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. 

Μου δίνεις να θυμηθώ μια παλιότερη δήλωση σου: “Έχω κουμπώσει πολλές καρτέλες χάπια αντικαταθλιπτικά”. Μου φαίνεται λίγο παράταιρο με σένα.

Μα γιατί; Πέρασα και γω μια φάση της ζωής μου που χρειάστηκε να κουμπώσω λίγη χημεία για να το φέρω με τη σεροτονίνη, να το αρπάξει ο νευροδιαβιβαστής και να πάνε λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα.

Πάντως φαίνεται σαν να είσαι πιο δυνατή. 

Δυνατός δεν θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει αδυναμίες απαραίτητα. Άλλωστε, όσο πιο πολλές αδυναμίες έχεις να ταΐσεις και να παλέψεις, τόσο πιο δυνατός γίνεται.

Η εικόνα σου μοιάζει σαν να μην έχεις ρωγμές.

Όχι. Και ρωγμές έχω και ουλές μπορεί να έχω.

Και κρυφές ευαισθησίες, λέω εγώ.

Δεν αισθάνομαι ούτε δυνατή ούτε αδύναμη. Αισθάνομαι μια χαρά και όταν κάποιες φορές πέρασα περίεργες φάσεις στη ζωή μου ζήτησα τη βοήθεια Ψι. Όταν πονάει το κεφάλι μας παίρνουμε αναλγητικό, όταν κάνουμε πυρετό αντιπυρετικό. Όταν πονάει το μυαλό μας παίρνουμε αντικαταθληπτικό. Εκτός αν μπορείς να το πας ξεροσφύρι… Μαγκιά κι αυτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη