Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άνοιξαν οι προσφορές για ΔΟΛ – Πέντε οι διεκδικητές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σήμερα κρίνεται η τύχη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με τη διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού. Οι προσφορές ήταν τελικά πέντε.

Ήδη από τις 12:15 οι προσφορές έχουν ανοίξει και εξετάζονται από την Grant Thornton και το αποτέλεσμα αναμένεται περί τις 15:00.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσφορές κατατέθηκαν από τους Β. Μαρινάκη, Ι.Σαββίδη, την εταιρεία κυπριακών συμφερόντων BEGATA, τον Ροδόλφο Οντόνι, (centric media) ενώ υπάρχει και μια προσφορά από την πλευρά των εργαζόμενων.

Σε κάθε περίπτωση με την ύπαρξη περισσότερων της μια προσφορών ο ΔΟΛ περνάει στα χέρια του πλειοδότη χωρίς άλλη διαδικασία.

Ο σημερινός πλειοδότης γίνεται κάτοχος του 21,11% του τηλεοπτικού σταθμού Mega, των εφημερίδων Το Βήμα και Τα Νέα, του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM, του 50% της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ”, αλλά και του 41,22% του πρακτορείου διανομής “ΑΡΓΟΣ”.

Ο αγοραστής παίρνει στην κατοχή του το ενεργητικό της επιχείρησης εκτός από τα χρέη, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση είτε να προσλάβει είτε να αποζημιώσει το υπάρχον προσωπικό.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε