Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ανθή Βούλγαρη: Περνάμε πολύ ωραία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, δεν περνά από το μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο

Ανθή Βούλγαρη: Περνάμε πολύ ωραία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, δεν περνά από το μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο
Φωτογραφία NDPPHOTO

“Αν δεν περνούσα καλά, ίσως να το σκεφτόμουν και να ήμουν σε συζητήσεις. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο” σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στο Breakfast@star και τον Στέφανο Δρουμαλιά για την παρουσίαση του Κοινωνία Ώρα Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και αν έχει περάσει από το μυαλό της σαν ενδεχόμενο να παρουσιάσει μία άλλη εκπομπή.

“Τι μετεγγραφές καλέ; Ποιος θα έρθει; Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν έχω ακούσει τίποτα. Έχουμε μια ειδική σχέση με το Mega και έχω σίγουρα ένα χρόνο ακόμα” είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Θα ήθελε να παρουσιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή; “Εφόσον περνάς κάπου καλά… Εγώ είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Περνώ πάρα πολύ ωραία στην πρωινή εκπομπή με τον Ιορδάνη. Δεν μου περνά από το μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο. Αν δεν περνούσα καλά, ίσως να το σκεφτόμουν και να ήμουν σε συζητήσεις. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Είμαστε μία χαρά με τον Ιορδάνη, δόξα τω Θεώ περνάμε καλά, κάνουμε ωραία παρέα.

 

Όσο μπορούμε κάνουμε την πλάκα μας γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν δύσκολα να κάνεις πλάκα. Νομίζω ότι το να έχεις μία καλή χημεία και συνεργασία με τον συνεργάτη σου είναι ευλογία”.

Media Τελευταίες ειδήσεις