Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αντίνοος Αλμπάνης: Μόνο αν γυρίζουμε στο σπίτι και υπάρχει κάποιος εκεί να μας περιμένει, αποκτά αξία η ζωή

Αντίνοος Αλμπάνης: Μόνο αν γυρίζουμε στο σπίτι και υπάρχει κάποιος εκεί να μας περιμένει, αποκτά αξία η ζωή

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», και μίλησε για την καριέρα του, τα γυρίσματα του «Maestro», αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Είμαι καλά, είμαι αρκούντος κουρασμένος αλλά πολύ ευτυχής γιατί κάνω τη δουλειά που αγαπώ, έρχονται συνέχεια πολύ ωραίες συνεργασίες, δημιουργικές, συναντιέμαι με ανθρώπους που θαυμάζω και εκτιμώ πολύ.

Είναι ακόμη σε εξέλιξη τα γυρίσματα για το ‘Maestro’, μια σειρά που δεν έχει ολοκληρωθεί. (…) Περιμένουμε τα σενάρια από τον Χριστόφορο, λογικά από τον Μάρτη θα ξαναμπούμε σε παραγωγή και είμαστε σε αγωνία. Έχω ξεκινήσει γυρίσματα για άλλη μια σειρά που λέγεται ‘Μαύροι Πίνακες’ και στο θέατρο έχει μείνει μια παράσταση στην Αθήνα, το ‘Κάποιος να με προσέχει’».

Όπως λέει ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή και τη θεατρική παράσταση: «Πολλοί άνθρωποι, ειδικά της γενιάς της σύγχρονης, γυρνάμε στο σπίτι με ένα αίσθημα τρομερής αυτάρκειας, ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας, και γυρνάμε το βράδυ και ξαπλώνουμε σε ένα κρεβάτι και βλέπουμε ένα ταβάνι το οποίο ούτε σε χαϊδεύει, ούτε σου γλυκομιλά, ούτε σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό για το οποίο πασχίζεις έχει κάποια αξία.

Οπότε ό,τι και να κάνουμε με τις δουλειές μας, τα τρεχάματά μας, μόνο αν γυρίζουμε στο σπίτι το βράδυ και υπάρχει κάποιος εκεί να μας περιμένει, αποκτά αξία και νόημα.

Είμαι σε καλό δρόμο, επειδή και εγώ μεγαλώνω και ωριμάζω, κάπως τα τοποθετώ καλύτερα και δε θέλω να επαναλαμβάνω τα λάθη κι ούτε θέλω να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους σαν να είναι κλώνοι των προηγούμενων», ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Είναι πολύ άγριο να περνάς μια τέτοια δοκιμασία και να είσαι μόνος σου, από επιλογή κιόλας, γιατί πιστεύεις από τη μία ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου και από την άλλη θεωρείς ότι οι άλλοι ενδεχομένως να μην έχουν αυτό που χρειάζεται για να διαχειριστούν μια τόσο δύσκολη κατάσταση και κλείνεσαι στον εαυτό σου».

Για τη συντροφικότητα και την προοπτική οικογένειας, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλα είναι στο πρόγραμμα, έχω σταματήσει να λέω ‘όχι΄, ‘δεν’ και ‘μη’ γιατί η ζωή μού έχει βγάλει την γλώσσα πολλές φορές, οπότε είμαι πολύ ανοιχτός σε οποιοδήποτε σενάριο.

Πολλές φορές, ειδικά στα νιάτα μου, πίστεψα ότι η δουλειά που κάνω είναι πολύ σημαντική, πιο σημαντική από την ίδια μου τη ζωή, και δεν είναι. Όλο αυτό, είναι πάρα πολύ όμορφο, πάρα πολύ λαμπερό αλλά δεν είναι ούτε το Α ούτε το Ω. Αλλού είναι η ουσία, οι αξίες».

Media Τελευταίες ειδήσεις