Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αντώνης Αντωνίου: Η Νατάσα θα είχε πολύ πιο λαμπρή καριέρα εάν δεν έμπλεκε μαζί μου

Αντώνης Αντωνίου: Η Νατάσα θα είχε πολύ πιο λαμπρή καριέρα εάν δεν έμπλεκε μαζί μου

“Έτσι υποψιάζομαι και έτσι πιστεύω” υπογράμμισε ο Αντώνης Αντωνίου στην ΕΡΤ.

Μαζί με τη σύζυγο του, Νατάσα Ασίκη βρέθηκε ο Αντώνης Αντωνίου στο Στούντιο 4 της Παρασκευής όπου και μίλησε τόσο για την μακρόχρονη κοινή καλλιτεχνική τους διαδρομή όσο και για το αξιοζήλευτο ταλέντο της συζύγου του.

“Για εμάς λειτούργησε πάρα πολύ ωραία η κοινή διαδρομή στο θέατρο. Το θέατρο έχει αυτή τη γοητεία και την αίγλη που σε ενώνει, όταν μπαίνεις μέσα και είσαι παρέα με τον σύντροφο σου για να παλέψετε το ίδιο πράγμα και βγαίνει ένα αποτέλεσμα που σας αρέσει. Όλα αυτά ενώνουν.

Είναι πολύ σημαντικό πράγμα το θέατρο. Σε συνεπαίρνει, ανοίγει δρόμους που δεν τους έχεις φανταστεί και γοητεύεσαι” εξομολογήθηκε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός..

“Θέλω να πω και το εξής. Εγώ πιστεύω ότι η Νατάσα θα είχε πολύ πιο λαμπρή καριέρα εάν δεν έμπλεκε μαζί μου. Το λέω γιατί εγώ ήμουν μια απομονωμένη δράση, με το θέατρο μου, ενώ για τη Νατάσα μετά την Μαντάμ Σουσού ανοίγοντας τα πάντα μπροστά της. 

Ξέροντας όμως ότι είναι με τον Αντωνίου, “ως ασ’ την τώρα αυτήν” μπορεί να έλεγαν. Έτσι υποψιάζομαι και έτσι πιστεύω”.

 

“Εγώ δεν θα άλλαζα θεατρικά, μα τίποτα και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να μου τύχει κάτι πιο ωραίο από τα πρώτα μου βήματα. Οπότε αφήστε τον να λέει” συμπλήρωσε, επίσης, η Νατάσα Ασίκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις