Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντώνης Κανάκης: Όσα δεν είδατε στο Ράδιο Αρβύλα [vids]

Αντώνης Κανάκης: Όσα δεν είδατε στο Ράδιο Αρβύλα [vids]

Απερίγραπτη η χαρά του παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη που έγινε πατέρας πριν από λίγες μέρες! Δείτε όσα έγιναν στο Ράδιο Αρβύλα.

Η χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα ήταν ξεχωριστή. Όλα ήταν διαφορετικά… Η έναρξη, ο Αντώνης Κανάκης, οι συνεργάτες του… Όλα ήταν εντελώς “καινούργια”. Όπως άλλωστε είπε και ο γνωστός παρουσιαστής “μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση”.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού “My girl” ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή, με τον Αντώνη Κανάκη να δείχνει πραγματικά “τρελαμένος” που πλέον έγινε μπαμπάς… Δείτε στο www.zappit.gr το απίστευτο βίντεο.

Η είδηση για την κρυφή εγκυμοσύνη της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, με την οποία ζει στη Θεσσαλονίκη έγινε για πρώτη φορά γνωστή μέσα από το TLIFE, με τον Αντώνη Κανάκη να κρατά πολύ διακριτική στάση και να μην αποκαλύπτει κάτι για τα προσωπικά του. Ωστόσο, το περιβάλλον του, είχε επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο νέο.

Λίγο νωρίτερα είχαμε και την πρώτη ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη μετά τον ερχομό της μπέμπας του: «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ!». “Ακόμα και αν δεν χωνεύεις τα Χριστούγεννα, σίγουρα χωνεύεις την αγάπη και τη χαρά που αυτά συνεπάγονται. Όταν άκουσα για πρώτη φορά το τραγούδι “The Joy Of Love” του Monsieur Minimal, ένιωσα τη χαρά της αγάπης, την οποία το συγκεκριμένο κομμάτι υμνεί κυριολεκτικά με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, ως κάτι το χειροπιαστό και μεταδοτικό. Αυτός είναι ένας ιός που αξίζει να κολλήσουμε! Όμως, στο μυαλό μου το άκουγα κάπως διαφορετικά και έτσι προέκυψε αυτό το mix…” Διαβάστε περισσότερα στο www.tlife.gr.

Ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, στο φινάλε “απολογήθηκε” για τη συμπεριφορά του και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις γλυκές ευχές που του έστειλαν για τον ερχομό του παιδιού του. «Ζητάω χίλια συγγνώμη, αν δεν έβγαζα νόημα σήμερα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές. Φεύγω …τρέχοντας και τα λέμε την επόμενη Δευτέρα», είπε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος ενημέρωσε πως η επόμενη εκπομπή θα είναι η τελευταία, καθώς ακολουθούν οι γιορτές. Δείτε πως έκλεισε την χθεσινή εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε στο www.zappit.gr όλες τις ειδήσεις για τον Αντώνη Κανάκη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε