Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντώνης Κανάκης: «Της απαντάω, κάποτε ήσουν σεμνή και τώρα θέλεις ελαιόλαδο;»

Αντώνης Κανάκης: «Της απαντάω, κάποτε ήσουν σεμνή και τώρα θέλεις ελαιόλαδο;»

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διατηρεί την προσωπική του ζωή ο Αντώνης Κανάκης, ωστόσο στο Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (18.12.2023) ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον αέρα στη σύντροφό του, Επιστήμη.

Αιτία που ο Αντώνης Κανάκης έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά στο Ράδιο Αρβύλα ήταν η ακρίβεια στην τιμή του ελαιόλαδου και το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Μου ήρθε τώρα στο μυαλό, γιατί έγινε πριν φύγουμε… έχουμε προσαρμόσει και τα αστεία μας στην καθημερινότητά μας σαν ζευγάρια», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Τώρα στο σπίτι πριν φύγουμε με πλησιάζει η Επιστήμη με λάγνο ύφος, το ύφος το «θέλω να σε τουμπάρω» και μου λέει: πρέπει να αγοράσουμε ελαιόλαδο», περιέγραψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα.

«Είμαστε στον αέρα θέλω να σου θυμίσω», παρατήρησε με χιούμορ ο Γιάννης Σερβετάς.

«Της απαντάω: κάποτε ήσουν σεμνή και τώρα θέλεις ελαιόλαδο; Και μετά σκεφτόμουν πώς ακόμα και τα ζευγάρια στην καθημερινότητά μας έχουμε προσαρμόσει το πείραγμα και το χιούμορ σε αυτή την πραγματικότητα», κατέληξε στην ιστορία του ο Αντώνης Κανάκης.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιανουάριο, ο Αντώνης Κανάκης είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του.

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και δεν εκθέτω τη γυναίκα μου. Όταν έχεις κάτι πολύτιμο, δεν το προστατεύεις; Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, είναι καταπληκτική μητέρα. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, είτε να την προβάλλει και δεν είχε ούτε έχει social media.

Την εκτιμώ για πολλά πράγματα, με στηρίζει. Το πιο χρήσιμο συστατικό για εμένα είναι ότι αδιαφορεί για όλο αυτό, τις βλέπει τις εκπομπές αλλά δεν ασχολείται. Με κρατάει πιο γήινο αυτό στην οικογένειά μου», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις