Σάββατο, 13 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Αντώνης Λουδάρος: Δεν θέλω πια άλλη τοξικότητα, δεν μπορώ άλλο

Αντώνης Λουδάρος: Δεν θέλω πια άλλη τοξικότητα, δεν μπορώ άλλο

“Δεν τολμάς να ανοίξεις την τηλεόραση, δεν τολμάς να σκρολάρεις σε ειδήσεις” ομολογεί ο Αντώνης Λουδάρος.

Στην ευτυχία που αναζητά πια στην καθημερινότητα και την ζωή του καθώς και την οργή για την τοξικότητα που επικρατεί πια στην κοινωνία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Λουδάρος όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ.

“Θέλω πια ό,τι κάνω, από δω και πέρα, να μου προκαλεί γαλήνη και να με ευχαριστεί. Να με πηγαίνει προς την ευτυχία. Δεν θέλω άλλη τοξικότητα, δεν μπορώ άλλο.

Η καθημερινότητα μας, όπως βλέπετε και εσείς, είναι πολύ δύσκολη. Δεν τολμάς να ανοίξεις την τηλεόραση, δεν τολμάς να σκρολάρεις σε ειδήσεις.

Δεν ξέρεις τι να εμπιστευτείς και αυτό έχει μια δυσκολία γιατί σου παγώνει την καρδιά και την ψυχή σου” εξήγησε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός το πρωινό της Παρασκευής.

“Σε κάνει να βάζεις τέτοιον τοίχο, με τόσο κακά πράγματα που συμβαίνουν, που σε σκληραίνουν και φεύγει κάτι ανθρώπινο από όλη αυτή την ιστορία.

Δηλαδή όλοι για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό κάθε φορά, γιατί κάθε μέρα γίνεται ένας φόνος ή οτιδήποτε άλλο, οπότε λες “κάθε μέρα έτσι θα πηγαίνει;”. Παιδιά, πρέπει να σταματήσει”.

“Αναρωτιέσαι πως θα σταματήσει αυτό το πράγμα. Το κράτος θα κάνει κάτι γι’ αυτό ή κάνει κάτι; Πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα;

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι ζωή αυτό” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αντώνης Λουδάρος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις