Media

Αντώνης Βλοντάκης: Η κόρη του, Μαλένα, πήγε ως παίκτρια στο «Deal»

«Παραλίγο κάποια στιγμή να παίξω σε σειρά μαζί με τον πατέρα μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων

Την τύχη της στο δημοφιλές παιχνίδι του ALPHA με τον Γιώργο Θαναηλάκη αποφάσισε να πάει η κόρη του γνωστού πολίστα Αντώνη Βλοντάκη. Η Μαλένα Βλοντάκη δοκίμασε την τύχη της στο «Deal» το απόγευμα της Πέμπτης (16.10.2025) όταν ανέβηκε στο τραπέζι για να αναμετρηθεί με τον τραπεζίτη. 

Κατά τη διάρκεια του «Deal», Μαλένα Βλοντάκη μίλησε για τους διάσημους γονείς της, τον Αντώνη Βλοντάκη και την Κορίνα Στεργιάδου και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν παίξει σε μία τηλεοπτική σειρά μαζί με τον πατέρα της, αλλά δεν τον έκανε λόγω Πανελληνίων. 

«Δεν είμαι πολίστρια. Είμαι βολεϊμπολίστρια. Έχω φανέλα με το νούμερο 11, όπως ο πατέρας μου», είπε αρχικά.

«Σπουδάζω πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις. Μάλλον θα πάω στο διπλωματικό σώμα. Μου αρέσει πολύ η υποκριτική και παράλληλα θέλω και μεταπτυχιακό στο μεταφραστικό.

Παραλίγο κάποια στιγμή να παίξω σε σειρά μαζί με τον πατέρα μου. Ήταν να κάνω τη θετή του κόρη, αλλά πήγαινα Β’ λυκείου και ο μπαμπάς μου είπε “όχι”.

«Είμαι σε πρακτορείο μοντέλων αλλά δεν το έχω επεκτείνει λόγω σπουδών», είπε ακόμα η όμορφη κοπέλα που ακολουθεί και τα βήματα της μητέρας της, Κορίνας Στεργιάδου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Σερίφης σε Γιώργο Λιάγκα: «Τίποτα από όσα είπες δεν είναι αλήθεια, βάλε την ταινία να δούμε πόσα ψέματα έχεις πει»
«Δεν υπέγραψα συμβόλαιο, ήταν προφορική συμφωνία και μόλις είδα τους συνεργάτες μου τους είπα αμέσως τον προβληματισμό μου», είπε για την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο OPEN
Βαγγέλης Σερίφης
12