Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντρέας Γεωργίου: Αν είχα ψωνιστεί δεν θα είχα συνέχεια, η έπαρση προηγείται της πτώσης

Αντρέας Γεωργίου: Αν είχα ψωνιστεί δεν θα είχα συνέχεια, η έπαρση προηγείται της πτώσης

«Δεν βίωσα την επιτυχία του Μπρούσκο», λέει ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα, όπου μίλησε για τις «εκρήξεις» του και αποκάλυψε τι είναι αυτό που μπορεί να τον θυμώσει σε ένα γύρισμα.

Πάνω στη δουλειά είσαι συγκρουσιακός;

Θεωρώ ότι η σύγκρουση καμιά φορά είναι υγεία. Αλλιώς υπάρχει καταπίεση και δεν μπορείς να είσαι αληθινός. Φυσικά υπάρχουν στιγμές που παθαίνω εκρήξεις αλλά είναι σπάνιες και κρατούν πολύ λίγο.

Πώς είσαι σε αυτές τις εκρήξεις;

Αγνώριστος! (Γελάει.) Σίγουρα θα υψώσω τη φωνή. Ύστερα, αν καταλάβω ότι έχω λάθος, θα ζητήσω «συγγνώμη». Αλλά υπάρχουν και φορές που δεν το καταλαβαίνω ή το καταλαβαίνω εκ των υστέρων. Ευτυχώς, εκεί υπάρχουν οι φίλοι μου που με προστατεύουν.

Τι μπορεί να σε θυμώσει πολύ σε ένα γύρισμα;

Η προχειρότητα είναι το νούμερο ένα. Ύστερα το να αδικεί κανείς κάποιον άλλο πάνω στη δουλειά, η ασέβεια και η έπαρση.

Ένιωσες σε κάποια φάση της ζωής σου να έχεις και εσύ ενδεχομένως μια έπαρση;

Νομίζω πως η έπαρση είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνεις όταν σου συμβαίνει. Όμως, κάνοντας τον απολογισμό μου, θα σου πω ότι παλιά κάποιες στιγμές μπορεί να το πέρασα, ναι, αλλά πολύ ελαφριά. Θεωρώ πως αν είχα ψωνιστεί, δεν θα είχα και συνέχεια. Γιατί η έπαρση προηγείται της πτώσης. Δεν είναι τυχαία αυτή η κουβέντα.

Την επιτυχία, που στην περίπτωσή σου ήρθε σχετικά νωρίς, πώς τη διαχειρίστηκες;

Από την αρχή είχα συνειδητοποιήσει ότι η επιτυχία μπορεί να είναι εφήμερη. Εμένα στόχος μου ήταν η διάρκεια και όχι η επιτυχία από μόνη της. Και για να έχεις διάρκεια, χρειάζεται ένα άλλο σκεπτικό.

Πολλές φορές ίσως να μην προλάβαινες και να αφουγκραστείς τι συμβαίνει γύρω σου λόγω της πολλής δουλειάς.

Αυτό είναι αλήθεια, ναι. Δηλαδή την επιτυχία του «Μπρούσκο» (σ.σ. σειρά στον ΑΝΤ1) δεν την είχα βιώσει. Αργότερα κατάλαβα την επιτυχία που κάναμε τότε.

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να έχει κάποιος διάρκεια;

Σκληρή δουλειά, επιμονή και να μπορεί να διαχειρίζεται την ψυχολογία του. Γιατί όλο αυτό θέλει πολύ γερό στομάχι, δεν είναι ρόδινα τα πράγματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις