Media

Άντζελα Δημητρίου: Δεν διατηρώ καμία επαφή με τον πατέρα της Όλγας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε” δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου κι αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα της κόρη της, Όλγας, από την ζωή της.

Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο;

Άντζελα: Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της.

Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;

Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι».

Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γη της ελιάς: Η συγκινητική ανάρτηση του Κούλλη Νικολάου για το τέλος της σειράς – «Ήταν μια διαδρομή ζωής», έγραψε
«Με δέος υποκλίνομαι στο σύμπαν που συνωμότησε, αλλά πάνω απ’ όλα στον Θεό που ευλόγησε αυτή την πορεία και μας χάρισε τη δύναμη να τη ζήσουμε», ανέφερε ακόμα
Γη της ελιάς: Η συγκινητική ανάρτηση του Κούλλη Νικολάου για το τέλος της σειράς – «Ήταν μια διαδρομή ζωής», έγραψε
Μαριάννα Τουμασάτου: Ο Αλέξης Τσίπρας λέει πολλά πράγματα, τα οποία καλό είναι να τα ακούσουμε κάποια στιγμή ψύχραιμα όλοι
«Μου έκαναν επίθεση για την παρουσίαση του νέου κόμματους του Αλέξη Τσίπρα, δεν έκανα κάτι κακό αλλά δεν έχει σημασία» είπε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Τουμασάτου
Μαριάννα Τουμασάτου
9