Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«Αόρατοι»: Ποια είναι η επικίνδυνα σοβαρή κωμωδία που ήρθε να κατακτήσει τη μικρή οθόνη;

«Αόρατοι»: Ποια είναι η επικίνδυνα σοβαρή κωμωδία που ήρθε να κατακτήσει τη μικρή οθόνη;

Γέλιο, μπλεξίματα και μία μυστηριώδης δολοφονία συνθέτουν το σκηνικό της πρώτης κωμικής σειράς της COSMOTE TV.

Όλα ξεκίνησαν από το απόκομμα μιας εφημερίδας. Η ιστορία του ενέπνευσε τον Τόλη (Μάκης Παπαδημητρίου), έναν μοναχικό ψιλικατζή, να σκεφτεί τη δημιουργία μιας επιχείρησης που προσφέρει πάσης φύσεως άλλοθι για αμαρτωλές κομπίνες. Συνεργοί του στο νέο εγχείρημα; Ο Μήτσος, ένας ιδιοκτήτης video club, ο Άλεξ, ένας άνεργος ηθοποιός, η Μυρτώ, η νέα γειτόνισσα και γραφίστρια και η street performer, Ρόξι.  Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι «Αόρατοι».

Ας συστηθούμε με την παρέα των «Αοράτων»

Ύστερα από τις δύο επιτυχημένες σεζόν του «Έτερος Εγώ» και το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C», η COSMOTETV κάνει το νέο της βήμα στον τομέα της μυθοπλασίας φέρνοντας τους «Αόρατους». Πρόκειται για το πρώτο στοίχημά της με το απαιτητικό είδος της κωμωδίας. Ένα στοίχημα που όπως όλα δείχνουν φαίνεται να κερδίζει.

Εκτός από την ενδιαφέρουσα πλοκή, τους καλά δομημένους χαρακτήρες και τις στιγμές αβίαστου γέλιου, η COSMOTE TV έχει επιστρατεύσει -για μια ακόμη φορά- μία εξαιρετική ομάδα Ελλήνων ηθοποιών.

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.  Μαζί τους στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Πιατάς (Θείος Ιάσονας), ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (Διονύσης), η Σόφη Ζαννίνου (Μητέρα Τόλη), ο Αντώνης Λουδάρος (Πατέρας Τόλη), ο Χρήστος Ευθυμίου (Ανακριτής) και η Γεωργία Παντέλη (Ψυχολόγος). Στη σειρά συμμετέχουν, ακόμα, η Κατερίνα Λέχου (Ντίβα) και πολλοί άλλοι. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Μαζαράκης, ο οποίος έχει αναλάβει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαΐδη.

Info

Οι «Αόρατοι» προβάλλονται κάθε Σάββατο στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ για τους φαν του binge-watching και τα 8 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα για προβολή στον on demand κατάλογο της COSMOTE TV.

Media Τελευταίες ειδήσεις