Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Από τη μία οι πρεμιέρες και από την άλλη… οι εκλογές

Από τη μία οι πρεμιέρες και από την άλλη… οι εκλογές

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν να προβάλλονται οι καινούργιες σειρές του MEGA. Αν και το πρόγραμμα της δεύτερης σεζόν ξεκινούσε γύρω στα τέλη Ιανουαρίου, φέτος στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να επισπεύσουν τις πρεμιέρες των καινούργιων σειρών τους μπας και δουν τηλεθεατές στη συχνότητά τους.

Λογάριαζαν όμως, χωρίς… τις εκλογές που έχουν προκαλέσει ανατροπές στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών και δη στο MEGA όπου το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους ξεκινά μεν στις 8 το βράδυ, αλλά λόγω της πλούσιας επικαιρότητας ολοκληρώνεται πολύ αργότερα από τις 9.

Λογικά λοιπόν τα στελέχη του σταθμού προβληματίζονταν για το αν έπρεπε να αναβάλλουν ορισμένες από τις πρεμιέρες των σειρών τους καθώς η μεγάλη διάρκεια του δελτίου φέρνει αλλαγές στο prime time. Ωστόσο διαπίστωσαν ότι τελικά δεν μπορούσαν να αναβάλουν τις πρεμιέρες αφού έχουν ήδη πουληθεί διαφημιστικά πακέτα για αυτές. Έτσι και ο δεύτερος κύκλος από το “Κάτω Παρτάλι”, αλλά και η καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, η “Εθνική Ελλάδος” θα… μετακομίσουν αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό και θα είναι στον αέρα μετά τη “Δικαίωση” που θα προβάλλεται όταν αποφασίζουν να σταματήσουν τη μετάδοση του δελτίου ειδήσεων.

Όλη αυτή η… ανακατωσούρα έχει προκαλέσει διάφορες κόντρες στο κανάλι της Μεσογείων με κάποιους να υποστηρίζουν ότι πρέπει να τονίσουν το ενημερωτικό προφίλ του σταθμού και κάποιους από τον τομέα της ψυχαγωγίας να τονίζουν το θέμα των εσόδων που φέρνουν οι ελληνικές πετυχημένες σειρές.

Έως αυτή την ώρα λοιπόν έχει αποφασιστεί πως οι σειρές θα ξεκινήσουν κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα, και μάλιστα με σκοπό να βγαίνουν στην ώρα τους. Ωστόσο δεν αποκλείεται, όσο περνούν οι μέρες κάποιες από τις σειρές, όπως οι “Ηρωίδες”, αλλά και το “Celebrity Game Night” με τη Σμαράγδα Καρύδη να “παγώσουν” προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χρόνος στο πρόγραμμα για ενημερωτικές εκπομπές.

Οι αποφάσεις αυτές όμως θα ληφθούν μετά την επόμενη βδομάδα που θα έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της σεζόν και θα μπορούν να κρίνουν από τις ψήφους των τηλεθεατών ποια προγράμματα μπορούν να… θυσιαστούν για τις εκλογές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε